2777
2789
عنوان

🌺🌺چله بارداری🌺🌺

| مشاهده متن کامل بحث + 7822 بازدید | 1149 پست
به دلت بد راه نده 🙏🙏🙏 به سجده رسیدی استغفار کن 🌺🌺🌺 درایام پریودی هر چله ای برداشتی وضو بگیر ...

قربونت برم ربطی به آیا نداره خواندن سوره سجده دار کلا حرامه

بستگی به مرجع تقلیدا داره

هر کی مرجعش

پرسش ۱۶۳ . آيا براى زن حائض تنها خواندن آيه سجده دار حرام است؛ يا علاوه بر آن خواندن بقيه سوره نيز حرام است؟

آيات عظام امام، بهجت، فاضل و نورى: علاوه بر خواندن آيه سجده دار، خواندن بقيه آن سوره نيز حرام است.[۷۵]

آيات عظام تبريزى، خامنه اى، سيستانى، صافى و مكارم: تنها خواندن آيه سجده دار، حرام است و خواندن بقيه سوره حرام نيست.[۷۶]

آيه اللّه  وحيد: خواندن آيه سجده دار، حرام است و بنابر احتياط واجب، خواندن بقيه سوره نيز حرام است.[۷۷]

دل آدم خیلی چیزا میخواد . ولی آدم نمیدونه چیکار کنه.

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سوره مریم برای بارداری هست  چله این سوره زیاد برداشته میشه  خلیا چلشو انجام دادن 🙏🙏🙏

خب می دونم میگم مثلا پریود شدیم اون ایه رو که نمی تونیم بخونیم اون موقع چی کار کنیم منم ماه بعد انتقال جنین دارم دوست دارم تو این چله شرکت کنم ولی به خاطر پریود نمی دونم میشه یا نه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
قربونت برم ربطی به آیا نداره خواندن سوره سجده دار کلا حرامه بستگی به مرجع تقلیدا داره هر کی مرجعش ...

از مرجعت بپرس چلشو میخوای بگیری درایام پریودی بدید کسی بخونه به عنوان نائب چله قبول هست یانه

خب می دونم میگم مثلا پریود شدیم اون ایه رو که نمی تونیم بخونیم اون موقع چی کار کنیم منم ماه بعد انتق ...

چلرو تو تاپیک قبلم گذاشتم سوره مریم 🙏🙏🙏

چله سوره مریم خیلیا گرفتن 

خودمم متوجه سجدش نشدم 🙏🙏🙏🙏

برای بارداری توصیه شده

خب می دونم میگم مثلا پریود شدیم اون ایه رو که نمی تونیم بخونیم اون موقع چی کار کنیم منم ماه بعد انتق ...

موقع شروع شدنش میگم نائب هم دیگه بشید 🙏تواون ۶ یا۷ روز 

بین ۴۰ نفرتون زمانی که شما پریودی یکی جای شما بخونه واون پریوده شما بخونی 🙏🙏🙏🙏

برای هم دیگه دعا کنید ان شاا...دامن تک تکتون سبز بشه🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

عزیزم سجده داره پریود بشیم حراما بخونیم کاش سوره رو عوض کنی مثلا حشر یا واقعه بذاری

موقع شروع شدنش میگم نائب هم دیگه بشید 🙏تواون ۶ یا۷ روز 

بین ۴۰ نفرتون زمانی که شما پریودی یکی جای شما بخونه واون پریوده شما بخونی 🙏🙏🙏🙏

برای هم دیگه دعا کنید ان شاا...دامن تک تکتون سبز بشه🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

چلرو تو تاپیک قبلم گذاشتم سوره مریم 🙏🙏🙏 چله سوره مریم خیلیا گرفتن  خودمم متوجه سجدش نشدم...

ممنون عزیزم انشالله که این سوره رو بخونید این ماه پریود نشید وهمگی مامان شده باشید منم یه مرتبه برای بارداری همگی می خونم ❤

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
از مرجعت بپرس چلشو میخوای بگیری درایام پریودی بدید کسی بخونه به عنوان نائب چله قبول هست یانه

من تو اینترنت میخونم

نائب پیدا نمیکنم عزیزم کل پروسه بارداری من سکرته

دل آدم خیلی چیزا میخواد . ولی آدم نمیدونه چیکار کنه.