وقتی میخوای ازش عکس بگیری ، نگو لبخند بزن ، بگو :" دوست دارم " و ببین چقد لبخندش زیبا تر میشه !☺ من تو را لمس نمیکنم ، من تو را زیارت میکنم ، تو با خود بوی بهشت داری 🥰🧡 مرد من دوستت دارم 🤭🧿💍
یه بار برا عکس زود رسیدم ..................................................................این ...
🥴
❤خدای مهربونم تو تنها دلخوشیه زندگیمی🌸حسِ بودنت قشنگترین و بهترین حالِ خوبِ منه🌸دوسِت دارم و عاشقتم قدِّ بزرگیه خودت🌸خیییییلی افتخار میکنم ب داشتنت و این افتخارو با هییییچ چیزی تو دنیا عوض نمیکنم🌸پشت و پناهه همه ی بنده هات باش🌸تکیه گاهه امن و مهربونِ من و عزیزای دلِ منم باش🌸ممنون ک هستی و حتی ی ثانیه منو ب حالِ خودم رها نمیکنی🌸با وجودت کنارم خوشبخترین و خوشحالترینم🌸این حسِ قشنگِ آرامشو ازم نگیر🌸بذار تا ابد دلم قرص بمونه با داشتنت❤ (اون لحظه هایی ک ب صفر میرسیدم و فقط تو بودی کنارم و جزء تو پناهی نداشتم رو یادته خدا،یادته اون شب و روزارو،یادته با چ سختی و ترسی میگذشتن،ولی گذشتن چون تو بودی و خواستی،چون ی لحظه تنهام نذاشتی،تو اوج بی کسی و ناامیدی درست تو لحظه ی آخر خودتو نشونم میدادی،اگ نمیومدی و ب دادم نمیرسیدی معلوم نبود چی میشد،ولی تموم شد و بخیر گذشت،خدایا مث اون وقتا و همیشه،کنارم بمون و حتی ی ثانیه پشتمو خالی نکن ک بدون تو فاطمه دیگ فاطمه نیست😔)
جنوبی ام سبزه شیرین خونگرمم چاله گونه هم دارم محشره عاشق شوهرم ودخترامکی گفته آقایون تو خونه باید بشینن وحتی آبم میخوان خانوم خونه باید براشون بیاره یه زحمت بخودشون نمیدن آبم بخورن شوهر من انقد با گوشی من بازی میکنه تا شارژ گوشیو تموم کنه بعد میگه بیا گوشیتو بزن شارژ اون لحظه میخوام کَلَشو بکَنم
🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همهمون بده. 😊💚 صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی میگفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را میبینی آرام میشوی. نه دلهرهای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
برقا هم قطعه اگه آبم بخورم چون آب ما با پمپ میاد تو ساختمان آب نیس دسشوییم میگیره
قانع شدی؟😁😉
وزن اولیه ۶۸ وزن هدف ۶۴ 💪🏻 زندگیت از جایی شروع به تغییر میکنه که یکبار برای همیشه تصمیم میگیری که واقعا تغیبر کنی مهم نیست چقدر تو جاده اشتباه رفتی همین الان دور بزن.