2777
2789
عنوان

شوهرم سرده

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 68 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم افسردگی نداره؟ از یه چی ناراحت نیس؟ عصن چن سالشه؟ مردا هر چه سنشون بالا بره نیاز جنسیشون میاد پایین ولی زنا برعکس 

با اين شرايط و زندگی كه ما داريم زندگیمون بيشتر فاکچری تا لاکچری    

دلم نمیخواد همش من پیش قدم بشم ولی نیاز دارم چجوری کمش کنم نیازمو

خدایا تو خودت شاهد بودی که من چه روزایی رو پشت سر گذاشتم  ولی تو کمکم کردی که از دل اون همه تاریکی نور رو پیدا کنم و به سراغش برم تازه فهمیدم اونهمه تاریکی تو ذهن خودم بوده و هیچ وجود خارجی نداشته الان بدترین مشکلات برام مهم نیست و من خدای خودمو قوی تر از مشکلات میبینم خدایا تنها کسی که میتونم با خیال راحت بهش تکیه کنم خدایا دستمو  رها نکن   
عزیزم افسردگی نداره؟ از یه چی ناراحت نیس؟ عصن چن سالشه؟ مردا هر چه سنشون بالا بره نیاز جنسیشون میاد ...

۲۸سالشه

خدایا تو خودت شاهد بودی که من چه روزایی رو پشت سر گذاشتم  ولی تو کمکم کردی که از دل اون همه تاریکی نور رو پیدا کنم و به سراغش برم تازه فهمیدم اونهمه تاریکی تو ذهن خودم بوده و هیچ وجود خارجی نداشته الان بدترین مشکلات برام مهم نیست و من خدای خودمو قوی تر از مشکلات میبینم خدایا تنها کسی که میتونم با خیال راحت بهش تکیه کنم خدایا دستمو  رها نکن   

😭😭😭😭همه مسخره ام میکنن

شاید شوهرم دیگه دوسم نداره

منم شوهرم اینجوری شده بش میگم چته مشکلت چیه میگه گرونی و خونه وبچه خیلی پول وخرج میخواد منم تاکسی کار میکنم. چطور  میخوای  بیخیال باشم منم ساکت میشم دیگه

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
منم شوهرم اینجوری شده بش میگم چته مشکلت چیه میگه گرونی و خونه وبچه خیلی پول وخرج میخواد منم تاکسی کا ...

یعنی گرونی سردشون میکنه منظورم روابط جنسی