2777
2789
عنوان

بدترین سوتی جلوی خانواده😅💥

| مشاهده متن کامل بحث + 1913 بازدید | 43 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدترین سوتی بافاصله مال مادرشوهرمه.نشسته بودیم گفت پسرم*برادرشوهرم* همه کار کشی هاروبلدشده😐😐😐حالا ...

شتتتتتتتت😂😂

❌درخواست دوستی ندید لطفا❌   این عادلانه نیست که دوهفته نبودم ولی برای هیچکس مهم نبود😬🙄🤣                                                    برام دعا کنید لطفا اگر دعا کردید بگید براتون صلوات بفرستم
یبار خواستم بگم غم اخرتون باشه گفتم انشا..دفعه بعدی خودتون🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕

وای این بدتر از سوتی منه😂

❌درخواست دوستی ندید لطفا❌   این عادلانه نیست که دوهفته نبودم ولی برای هیچکس مهم نبود😬🙄🤣                                                    برام دعا کنید لطفا اگر دعا کردید بگید براتون صلوات بفرستم
آبروم رفتاااا ولی قول داد ب مامان نگه...رو قولش موندو نگفت😂😁

دمشون گرم😍

وای این بدتر از سوتی منه😂

ینی هر چی مهمونی گرفتند از خجالت بهونه اوردم نرفتم بخاطر سوتیم😂

#دلم میخواد تو دلیم دختر باشه😍😍😍😍برام دعا میکنی خدا بهم قوت بده تا از پس سه تا وروجک بر بیام😰
نمیدونم سوتیه یا ن😂ولی پریود بودم از رحمم باد خارح میشد😑 جلو بابام و داداشام و شوهرم ابروم رفت😑 ...

اره هر چیز خنده داری سوتیه

مهم اینه بخندیم ی ذره حال و هوامون عوض شه

جلو نامزدم اوایل خیلی حفظ ابرو میکردم تو مودب حرف زدن

عکس بچه کوچولوی فامیلشونو نشون داد گفتممممم وای خدا این چقد چُسه🥴🥴🥴😂

دیدی عکسای قدیمیتو نگاه میکنی و میگی چقدر داغون بودم و …الانم داغونی فقط زمان میبره بفهمی:)))))دیشب وسط ویدیو کال مامان یکی از بچه ها داد زد گفت اون عنا رو ولشون کن پاشو بیا شام قیافه ما عنا دیدنی بود تو اون لحظه 😂😂ما تو خونمون سالاد الویه درست میکنیم تا ی هفته صب ظهر شب همونو میخوردیم😂دیگه آخراش میرسید لای درزای دیوارارو میگرفتیم😑😂‏‏من وقتی یه کار خوب میکنممامانم میگه:فدات بشم که عین خودمی...حالا کافیه یه کار اشتباه بکنم با دادو بیداد میگه: دست خودت نیس که به طایفه بابات رفتی😶🥴

ی بار داشتیم فیلم میدیم اسم خانومه پوران بود 

بعد من تو عالم خودم بودم برگشتم رو به خالم گفتم این پو*رن خانوم😱

فقط قیافه خالم که چشماش گرددددد شده بود

منم اصلا به روی خودم نیاوردم ولی داشتم از خنده میمررررردم🤣🤣

یبار خانوادگی رفته بودیم بیرون من نشسته بودم یکی ازم در رفت بعد کیفم پشم بود خواستم یجور وانمود کنم که دستم خورد به کیفو اینجوری صدا داد انقد دستمو زدم به کیف ناخنمو کشیدم بگو یه ذره صدا مشبهش باشه نشد😂😂😂 خیلی بد بود😞😞

جلو نامزدم اوایل خیلی حفظ ابرو میکردم تو مودب حرف زدن عکس بچه کوچولوی فامیلشونو نشون داد گفتممممم و ...

حالا چرا چس😂😂

حالا چرا چس😂😂

ب چیزای بامزه میگم چس😂😂😂😂😂☹

دیدی عکسای قدیمیتو نگاه میکنی و میگی چقدر داغون بودم و …الانم داغونی فقط زمان میبره بفهمی:)))))دیشب وسط ویدیو کال مامان یکی از بچه ها داد زد گفت اون عنا رو ولشون کن پاشو بیا شام قیافه ما عنا دیدنی بود تو اون لحظه 😂😂ما تو خونمون سالاد الویه درست میکنیم تا ی هفته صب ظهر شب همونو میخوردیم😂دیگه آخراش میرسید لای درزای دیوارارو میگرفتیم😑😂‏‏من وقتی یه کار خوب میکنممامانم میگه:فدات بشم که عین خودمی...حالا کافیه یه کار اشتباه بکنم با دادو بیداد میگه: دست خودت نیس که به طایفه بابات رفتی😶🥴