کیا هم خودشون مذهبی هستن هم همسرشون؟ از زندگی راضی هستین ؟ اخلاق شوهرتون خوبه ؟
کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋
کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋
به نظرم همسویی فکری قشنگه خیلی. اما مهمتر درک و منطق شریک زندگیه... حالا چه مذهبی باشه چه غیر مذهبی. مثلا منی که مذهبی نیستم با یه اقای مذهبی با منطق بهتر کنار میام تا یه غیر مذهبی بی منطق یا برعکس
ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم.....
ببخشید دیدم سوال مذهبی جواب میدی یه سوال ازت دارم اینکه اگر قرار باشه مرد و زن نامحرم بهم نگاه نکنند پس نباید اصلا فیلم معمولی تلویزیون رو نگاه کنیم نباید فیلمی از تلویزیون پخش بشه ولی خب فیلمی پخش نشه آدم حوصله اش میگیره و از بیکاری به گناه دیگری میفته تکلیف چیه؟
سلام عزیزم.بله منو همسرم اصلا تی وی نگاه نمیکنیم و اصلا حوصلمون سر نمیره کلی برای خودمون سرگرمی داریم که اصلا ذره ای حس نمیکنیم که دلمون تی وی میخواد.
سلام حضرت زندگی ، امام زمانم وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...
من و همسرم هردو مذهبی هستیم و تمااااام احکام رو رعایت میکنیم نه بصورت گزینشی و سلیقه ای.و بهمین دلیل خوشبختیم و باهم خیلی خوبیم.
سلام حضرت زندگی ، امام زمانم وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...