2777
2789
عنوان

مامانم زن دومه..

| مشاهده متن کامل بحث + 1269 بازدید | 70 پست
جدی نی نی یار پنج خوشش نمیاد تکش کنی🤐🤐 من روزی ده بار تکسش میکنم 

اره خوشش نمیاد خسته شده از دست دعوای اینجا همش توهین زن علیه زن و مرد علیه زن 

بابا جمع کنین 

بحث کردن با ابلهان بی فایده اس😉 اگه نظرتون باهام همخوانی ندارد بهتره وقتت رو برای ریپ زدن نذارید ممنون میشم😜  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره خوشش نمیاد خسته شده از دست دعوای اینجا همش توهین زن علیه زن و مرد علیه زن  بابا جمع کنین&n ...

منم هی تکش میکنم بنده خدا رو البته هر وقتم میاد کاربر خاطی تعلیق میشه 

دمش گرم که سرعت عمل داره 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
[QUOTE=190133941]اما حلاله وپیغمبر وائمه هم چند همسر داشتن[/QUOTE حیف اون زن که بیاد زن تو بشه 

به امثال این آقا خر هم نمیدن چه برسه زن...

یه عقده ای بدبخت که از بس نگاش نمیکنن باید تو سایت بارداری بچرخه واسه اینکه بتونه دو تا زن از نزدیک ببینه

بعد در مورد چهار همسری و کثافت کاری هم خیال پردازی میکنه...

ظاهر رو اگه در نطر بگیری حلاله ولی باطنشو نگاه کنی میفهمی چیزی که ظلم به مظلومه و چارچوب خانوادرو دچ ...

ایشون یا از اسلام فقط زن دوم گرفتن بلده یا از قصد چیزای میگن تا اینجا به اسلام توهین بشه...

هر چی که بین من و اون بود از جنس گـــنــاه شد اون دنیا هم تـــبـاه شد...

جادو جنبلو خوب اومدی😏یکی تو اون تاپیک گفت معلومه زن اول چ گوهی بوده ک شوهره زن گرفته باید بگم معلومه اون زنه هیچچچج گوهی نبوده ک رفته زن مرد زن دار شده خیلی بدبخته😏

خوش اومدی عشق مامان🤍💜💙🤎
بیخود کرده  بیچاره زنی که بیاد زنش بشه

اون ک صد درصد بیخود کرده...😁

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
اون ک صد درصد بیخود کرده...😁

اگه واقعی میبود یه لگدی به اونجاش میزدم تا زر نزنه 

خشونت_علیه_مردان# 👌🏻👌🏻😂😂😂😂😂

بحث کردن با ابلهان بی فایده اس😉 اگه نظرتون باهام همخوانی ندارد بهتره وقتت رو برای ریپ زدن نذارید ممنون میشم😜  

مادرت باجادو زن پدرت شده ،با جادوام ۴تا بچه اورده؟

فقط میتونم بگم خدا کمکتون کنه 

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️
اگه واقعی میبود یه لگدی به اونجاش میزدم تا زر نزنه  خشونت_علیه_مردان# 👌🏻👌🏻😂😂😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
کی با تو کار داشت سری ی داستان ساختیو تاپیک زدی!

کی به توی بی شخصیت گفت جواب بدی اولا دما مگه همه مث توعن که همچی بسازن بیان بگن چیزی ک هستیو به این اون نبند عقده اییی عقب افتاده بدووووووو نبینمت