2777
2789

خدایا به بچشون رحم کن.خدایا من حاظرم بد اخلاقترین برادر دنیا باشه در حقم نامرددی کنه اما زندگیش نپاشه از هم ای خدااا از ظهر تا الان دارم دیوونه میشم یه چشم اشکه یه چشم خون

زنی هم زیر لب گوید؛گریزانم ز این خانه.......ولی از خود چنین پرسید،،،،، چه کس موهای طفلم را....پس از من میزد شانه؟؟؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انشالله درست میشه عزیزم ناراحت نباش 

خواهر# شوهر مهربون (خوش قلب) 

خدایا دلم میخاد ببرمت بستنی فروشی دو تا آب هویج بستنی بخرم یکی به افتخار تو یکی به افتخار خودم اما نمیشه دوتا میخرم میخورم  به افتخار خودم خودت    
مشکل از کیه

مشکاشون حاد نیست واقعا سر بچه بازی دارن تموم میکنن

داداشم میگه چرا به حرفم گوش نمیده .چرا هفته به هفته خونه نمیاد. منم ادمم خب.

زنش میگه چرا غر میزنه .....البته خانمش ندیدم حرفاشون و نشنیدم اما داداشم اینارو بهم گفته

زنی هم زیر لب گوید؛گریزانم ز این خانه.......ولی از خود چنین پرسید،،،،، چه کس موهای طفلم را....پس از من میزد شانه؟؟؟؟

ایشالله خوب شه عزیزم زنداداش منم خوب شه برگرده سر زندگیش😔

فک کنم بتونیم همو درک کنیم من خیلی امروز گریه کردم دلم سوخته براشون . زن داداشم وقت طلاق من میگفت بساز و زندگی کن هیچی بخت اول نمیشه حالا خودش😭😭😭😭😭

عزیزدلم چقدددد مهربونی ... خواهرشوهر من منو نفرین میکرد که بچه دار نشم که شوهرم طلاقم بده

من اصلا دلشو ندارم . همشم به داداشم گفتم بچه باید پیش مادرش باشه اگه نخاستنش بگیرش اما اگه میخاد نذار حسرت به دل باشه...میترسم چون خودم ترس از دوری بچم و دارم تحمل میکنم

انشالله درست میشه عزیزم ناراحت نباش  خواهر# شوهر مهربون (خوش قلب)

انشالله

فک کنم بتونیم همو درک کنیم من خیلی امروز گریه کردم دلم سوخته براشون . زن داداشم وقت طلاق من میگفت بس ...

اره عزیزم خیلی سخته...مخصوصا وقتی بچه باشه....زنداداش من مشکل اعصاب داره الان تحت درمانه خداکنه خوب بشه

فقط ارزومه بیاد سر زندگیش 

الهى چه خواهرشوهر مهربونى ان شاءالله كه درست ميشه نگران نباش

انشالله