2777
2789
عنوان

کار کردن

266 بازدید | 26 پست

می خوام وقتی ازدواج کردم کار نکنم یعنی همون خونه داری دوست ندارم ظرف بشورم و خونه رو جارو برقی بکشم به نظر شما به خواستگارم بگم قبول می کنه ؟ 

تعداد رای : 14
نظرسنجی
کار کنم
9
64%
کار نکنم
5
35%
کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به همین خیال باش. اگه وضعش خوب بود گاهی کمکی بگیر ولی اینکه بگی کار نمی کنم اونم میگه طوری نیشت ولی بعدا میشه سرکوفت

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
یعنی خونه رو گند برداره ؟ اگه شاغلی ک تقسیم میکنید اگه نه باید خونه داری کنی 

نه می خوام که خواستگارم تمیز کنه چون وظیفه زن نیست 

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋

😐😕درسته اینا وظایف زن نیست ومیتونه در قبالش از همسرش پول بگیره ،اما اگه قراره کار نکنی،کدوم مردی حاضر میشه با چنین شرایطی ازدواج کنه ,مگه اینکه که توان مالیشو داشته باشه و کارگر بگیره،ازدواج یعنی شراکت وتعهد و مسئولیت،خوردن خوابیدن ودستوردادن رو همه دوست دارن 

باز کار بیرون داشته باشی یه چیزی!!

نه نگو

من نگفتم ولي وضعش خوبه تميز كار ميارم از پول اون من خودم دانشجوام ميگم نميرسم 

تازه خودشم كمك ميكنه

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

خب شما شاغلی؟

بله 

انقد آرمانی زندگی نکن .پس وظیفه مرده؟مرد وظیفه اش تامین مالی و کارای بیرون خونه اس اون بدبختا دیگه جونی می مونه براشون تو خونه هم کار کنن.اگه جفت شاغل باشین قضیه فرق میکنه

اره بهش بگو 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

بگو ببینیم کی قبول میکنه.

کاربر مرد.  راست میگم بخدا. مرد و همه از شرش خلاص شدن.                                                  من جنگیدن رو یاد گرفتم. کاش همزمان یاد میگرفتم برای یه ادم باارزش بجنگم