2777
2789
عنوان

مقدار فطریه

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 28 پست

برنج باید بدی از هرچی بیشتر میخوری به اندازه ی ۳کیلو مثلاً اگر برنج میخری کیلویی۳۵تومن و بیشتر برنج میخوری باید نفری۱۰۵بدی،اما من خودم فقط میدم دست کسی که می‌دونم واقعا نیازمنده صندوق نمیندازم به هیچ وجه

اللهم صَل علي محمد وآل محمد
واقعا؟ گناه نباشه اصلا گیج شدم 

نه چه گناهی اگه داشته باشین بهتره که بدین وگرنه قرار نیس بخاطر فطریه خودتون رو تو فشار بندازین.واقعا اوضاع اقتصادی خرابه.به جایی برنمیخوره. طرف حسابتون خداس اونم میبخشه.

به ظاهرتون که می رسه هزارتا عمل زیبایی میکنین تا به چشم بیاین.اما تا صحبت از اخلاق که میشه میگید من همینیم که هستم؟؟؟  درسته ظاهر خیلی مهمه اما قبل ظاهرمون کمی هم به زیبایی باطنمون ارزش قایل باشیم.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه چه گناهی اگه داشته باشین بهتره که بدین وگرنه قرار نیس بخاطر فطریه خودتون رو تو فشار بندازین.واقعا ...

اگه دارید یعنی فقیر نیستید و اگه پرداخت کنید محتاج نمی شید واجبه  واجب که دیگه بهتره بدید نداره

اگه خودش محتاج باشه یعنی فقیر باشه خرج یکسال خودش رو نداشته باشه واجب نیست

اگه فقیر نیستید ولی فعلاً ندارید می تونید بعدا پرداخت کنید

اگه دارید یعنی فقیر نیستید و اگه پرداخت کنید محتاج نمی شید واجبه  واجب که دیگه بهتره بدید نداره ...

خب منم اولش گفتم نیگا به جیبتون کنین.

به ظاهرتون که می رسه هزارتا عمل زیبایی میکنین تا به چشم بیاین.اما تا صحبت از اخلاق که میشه میگید من همینیم که هستم؟؟؟  درسته ظاهر خیلی مهمه اما قبل ظاهرمون کمی هم به زیبایی باطنمون ارزش قایل باشیم.
ببخشید متوجه نشده بودم⁦⁩🌷

ایشون گفتن هم نون میخورن اکثرا هم برنج منم منظورم این بود شاید از قبل تر برنج داشتن تو خونه ولی الان دستشون خالیه.خواهش میکنم . مسأله ای نیست.