2777
2789
عنوان

خرج خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 66 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مدیریت خانم هم خیلی مهمه و هزینه هایی ک بر خورد و خوراک میکنید ما با ماهی پنج و نیم با ۳ نفر آدم پس انداز هم میکنیم مادرشوهرم با ۲ نفر آدم ماهی ده تومن باز کم میارن اصلا نمیرسونن بس ک خرج لباس و خوراک های گرون میکنن

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
عزیزم براتون برکت میکنه قسط هم دارین؟ خداروشکر که خونه و ماشین هم دارین اوکی براتون. یه موقع بعضی ...

عزیزم خونه برای پدر شوهرم داده که ما بشینیم خیلی مرد خوبی همیشه دعاش میکنم البته فعلا نامزدیم ولی خب دارن خونه رو برامون خالی میکنن، قسطی هم فعلا نداریم ولی احتمالا وام ازدواج و برداریم. ماشین هم نامزدم تا چند ماه بعد میخره فعلا نخریده عزیزم

نمیدونم با همسرمه ۲ نفر ک بودیم خرجمون خیلی کمتر بود گوشت و حبوبات و خیلی چیزا رو چند ماه یکبار میخر ...

اخی خدا حفظش کنه براتون، خدا بهتون برکت بده عزیزدلم

مدیریت خانم هم خیلی مهمه و هزینه هایی ک بر خورد و خوراک میکنید ما با ماهی پنج و نیم با ۳ نفر آدم پس ...

اها متوجه شدم عزیزم، منم الان که فعلا خونه ی پدرمم یه کم ولخرجم ولی می‌خوام اول زندگی از خرج های دیگه بزنم که یه کم جمع کنیم ان شاالله

اخی خدا حفظش کنه براتون، خدا بهتون برکت بده عزیزدلم

قربونت عزیزم

نگران نباش خدا خودش برکت میندازه

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
اها متوجه شدم عزیزم، منم الان که فعلا خونه ی پدرمم یه کم ولخرجم ولی می‌خوام اول زندگی از خرج های دیگ ...

ان شاءالله من خودم پدرم خیلی وضع مالی خوبی داره مجرد ک بودم خیلی راحت خرج میکردم بهترین ها رو 

ولی بعد ازدواج با شرایط همسرم راحت کنار اومدم و بیشتر مدیریت ها هم با منه