یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
منم قد ووزنم دقیقا همینه .... تا میام رژیم بگیرم معدم اذیت میکنه بخدا همش معده درد میگیرم وسرزنش که نمیخواد لاغر شی معدت داغون شد حتی دکتر تغذیه هم رفتم روز ۳رژیمش معدم حالت درد انفجاری گرفت ... با کالری شماری نزدیک ۱۰کیلو کم کردم اما برگشت دوباره متاسفانه
قوی باش وپر از انرژی مثبت این کل روزاتو میسازه وتوکل به خدا کن خدا همیشه پشتته 💪💪💪
یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
عزیزم من ۲۰ کیلو اضافه وزن دارم...از امروز رژیم شروع کردم...شماهم از شروع کن هر روزی که بگذره بدتر میشه...من تا ۳ ماه پیش ۶۳ بودم الان متاسفانه ۷۱ شدم...خودم اصلا باورم نمیشه