2777
2789

دلم خیلی 

گرفته انگار که همه رهام کرده باشن 

یعنی خدا پیشم میمونه 😢💔

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا همیشه هست....

صبر کن سهراب! آری… تو راست می گویی آسمان مال من است پنجره،فکر،هوا،عشق،زمین،مالِ من است! اما سهراب تو قضاوت کن، بر دل سنگ زمین جای من است؟! من نمی دانم که چرا این مردم، دانه های دلشان پیدا نیست… صبر کن سهراب! قایقت جا دارد؟من هم از همهمه داغ زمین بیزارم!

والا ما هم که دورمون صدتا ادم هست وقتی تو موقعیت خطیر گیر بیفتیم میفهمیم فقط خداست که حقیقتا  ولمون نمیکنه و ازمون خسته نمیشه و پسمون نمیزنه و از دستش همه کار برمیاد بقیه هم همه وسیلن 

بزرگترین دشمن هرکس خودشه

گاهی صدهزار نفرم ک  کنارت باشن بدون حضورخدا هیچ فایده ای نداره ....اونیکه همیشه هست و هیچوقت زیرحرفها و قولهاش نمیزنه خداس ....همه ما تنهاییم ....پرکس بیکس😔

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...

خداهست# 

صبر کن سهراب! آری… تو راست می گویی آسمان مال من است پنجره،فکر،هوا،عشق،زمین،مالِ من است! اما سهراب تو قضاوت کن، بر دل سنگ زمین جای من است؟! من نمی دانم که چرا این مردم، دانه های دلشان پیدا نیست… صبر کن سهراب! قایقت جا دارد؟من هم از همهمه داغ زمین بیزارم!
گاهی صدهزار نفرم ک  کنارت باشن بدون حضورخدا هیچ فایده ای نداره ....اونیکه همیشه هست و هیچوقت زی ...

من خیلی تنهام پس خیالم راحت باشه خدا پیشمه 😢

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته  
من خیلی تنهام پس خیالم راحت باشه خدا پیشمه 😢

من تنهاتر از تو😔😔😔😔 اره بهت قول میدم کنارته ....باهاش درد و دل کن ....تخلیه میشی

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...
خدا کمک کننده بزرگ تر از هر کمک کننده دنیاست خوش به حال کسی که یاری کننده بشری نداره چون یه کمک ...

قلبمو شکستن نمیتونم نفس بکشم انگار 

هبچوقت نمیخواستم این حرفو به خدا بگم ولی بهش گفتم من از ادمد میترسم میشه منو ببری پیش خودت تا ا ذیتم نکنن

من تنهاتر از تو😔😔😔😔 اره بهت قول میدم کنارته ....باهاش درد و دل کن ....تخلیه میشی

امیدوارم خدا دلت رو شاد کنه ابجی مهربون ❤

و همیشه خودش مراقبمون باشه

قلبمو شکستن نمیتونم نفس بکشم انگار  هبچوقت نمیخواستم این حرفو به خدا بگم ولی بهش گفتم من از اد ...

😔😔همیشه بدون پایین تر از خودت هست

هستن کسایی که بیشتر سختی کشیدن.

توکل به خدا کن 

اگه مردن به صباحت بود خدا قبل از اینکه بگی میبردن پیش خودش

😔😔همیشه بدون پایین تر از خودت هست هستن کسایی که بیشتر سختی کشیدن. توکل به خدا کن  اگه مردن ...

درسته امروز عذاب وجدان داشتم که همچین حرفی زدم من باید صبور باشم ❤