2777
2789
عنوان

ای یو ای

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 23 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم منم هفته آینده دارم.میشه بگی بار چندمت بود و چ کارهایی کردی

من بار اول بود استراحت مطلق کردم قبلش چیزای گرم خوردم بعدش نشاسته شیر سویا ماکارونی چیزای پروتئین دار خوردم و در اخر سه قلو شدم

خدایا دوقلو هام  سالم بیان بغلم 🙏💋
چندوقت پیش ای یو ای کردین قبل اینک ازمایشتون مثبت بشه علامت هم داشتین 

من سه ماه پیش علائم حتمی ک ن همون علائمای ماهای قبل بود ک مال امپولن نفخ داشتم دل درد کمر درد نوک سینه هامم اینسری درد گرفته بودن

من بار اول بود استراحت مطلق کردم قبلش چیزای گرم خوردم بعدش نشاسته شیر سویا ماکارونی چیزای پروتئین دا ...

دستت درد نکنه عزیزم.انشالله بچه هات رو بسلامتی بغل کنی.خوشبحالت منم اینقدر دوس دارم چند قلو داشته باشم.این خوراکیها رو چند روز باید بخورم

خدایا بچه هام دست تو امانت🙏🏻🙏🏻
دستت درد نکنه عزیزم.انشالله بچه هات رو بسلامتی بغل کنی.خوشبحالت منم اینقدر دوس دارم چند قلو داشته با ...

فداتشم عزیزم انشاالله قسمت خودت میشه تا یکهفته بخور خیلی خوبه من سوره رعد ایع ۳۱هم نوشتم بستم ب کمرم کلمع ها باید جدا جدا باشن روزی هزارتا صلوات هم بفرس از وقتی iuiانجام دادی

فداتشم عزیزم انشاالله قسمت خودت میشه تا یکهفته بخور خیلی خوبه من سوره رعد ایع ۳۱هم نوشتم بستم ب کمرم ...

فداتشم که وقت گذاشتی.تنتون سالم باشی الهی

خدایا بچه هام دست تو امانت🙏🏻🙏🏻