2777
2789
عنوان

تنهام....

52 بازدید | 15 پست
سلام خیلی تنهام شوهرم کل هفته نیس فقط 5شنبه حمعه میاد شهر دیگه ای برا کار میره البته اخراشه یه سال بود ایشالله تا سه ماه دیگه تمومه
من برای رسیدن به آرامش تنها به تکرار اسم تو بسنده خواهم کرد ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خوش اومدی نی نی سایت ..از این به بعد ما هستیم تنها نیستی
سکوت گورستان را میشنوی؟ دنیا ارزش دل شکستن ندارد... میرسد روزی که هرگز در دسترس نخواهیم بود... خاک آنتن نمیدهد که نمیدهد... بی خیال نداشته هایت. بی خیال غصه هایت. بی خیال هر چه که خیالت را نا آرام میکند. به من بگو امروز نفس کشیده ای؟ پس خوش به حالت عمیق نفس بکش... عمیق.. عشق را.. زندگی را.. بودن را.. بچش.. ببین.. لمس کن.. و با تک تکه سلولهایت لبخند بزن..
حنا منم مث تو وقتی میاد سرش تو گوشیشه تازه رمزهم داره تو تلگدام میره به من هیچی نگفته خودم فهمیدم کیگه لازم نیس تو بدونی خیلی ناراحتم کرد
دعوا سر چی عزیزم؟؟
سکوت گورستان را میشنوی؟ دنیا ارزش دل شکستن ندارد... میرسد روزی که هرگز در دسترس نخواهیم بود... خاک آنتن نمیدهد که نمیدهد... بی خیال نداشته هایت. بی خیال غصه هایت. بی خیال هر چه که خیالت را نا آرام میکند. به من بگو امروز نفس کشیده ای؟ پس خوش به حالت عمیق نفس بکش... عمیق.. عشق را.. زندگی را.. بودن را.. بچش.. ببین.. لمس کن.. و با تک تکه سلولهایت لبخند بزن..
سر گوشی و غایم بازیاش میگم زن و شوهریم باید بینمون مخفی کاری نباشه مگه میفهمه اصلا انگار نه انگار