2777
2789
به شما توجه نمیکرد؟

توجه میکرد ولی نه اونجور که باید 😂 از بچه های دانشگاه بود 

منم آدمی نبودم که خودمو الاف یه آدمی که نمی‌دونست چند چنده بکنم 

ازدواج کردم ، وقتی باردار بودم زنگ زد بیاد خواستگاری 😂 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا چشم دیدن هم تو محل کار نداشتیم اوایل همش بحث داشتیم ،یعنی یکی تو اون روزا میگفت این درآینده شوهر ...

من یه مورد هست ک کلا بهم توجه نداریم ولی مچ نگاهاشو میگیرم

مثلا هر قاشق کنارشه میگم قاشق میخوام اصن به روی خودش نمیاره ولی یکی دیگ بگه بهش میده

وقتی دارم حرف میزنم از حرفای من سوال داره از من نمیپرسه از یکی دیگ میپرسه

البته ک خودمم دقیقا باهاش همین مدلیم ولی دوسش دارم

من یه مورد هست ک کلا بهم توجه نداریم ولی مچ نگاهاشو میگیرم مثلا هر قاشق کنارشه میگم قاشق میخوام اصن ...

از قدیم گفتن اگر با دیگران ش بود میلی،سبوی من چرا بشکست لیلی ،اینم‌یه جورشه دیگه

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
اهااا ینی نشون نمیداد علاقه داره؟😂

ببین بلاخره هر دختری میفهمه یچیزایی ولی من اون مدلی نبودم پا به پاش جوابشو بدم و اینا 

بعدشم کم کم حس کردم مدلش اینجوریه، تیک میزنه کلا 

چون با یه دختره هم دیدمش یبار 

بعدش هم که رفت اونور و درس و اینا... 

تا اینکه پارسال زنگ زد و گفت میخوام خدمت برسم برای امر خیر که گفتم من ازدواج کردم و خداحافظی کرد  

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
ببین بلاخره هر دختری میفهمه یچیزایی ولی من اون مدلی نبودم پا به پاش جوابشو بدم و اینا  بعدشم ک ...

اهاااااا درسته

یه کامنت بالا گذاشتم راجب ماجرای خودم شمام دوس داشتین خوشحال میشم نظر بدین

من یه مورد هست ک کلا بهم توجه نداریم ولی مچ نگاهاشو میگیرم مثلا هر قاشق کنارشه میگم قاشق میخوام اصن ...

نظرم اینه که راه منو برو 😂

باید صبر کنی ببینی چی میشه، کاری نمیتونی بکنی

ینی یه شما توجه نمیکرد یا چطور بود؟

پسر عمم و من با هم خیلی لج بودیم یعنی اون یکی از آرزوهاش بود من بمیرم منم یکی از آرزوه هام بود اون بمیره 😂

تا اینکه عاشقم شد و اومد خواستگاری ولی من هنوز باهاش لجم 😁

پسر عمم و من با هم خیلی لج بودیم یعنی اون یکی از آرزوهاش بود من بمیرم منم یکی از آرزوه هام بود اون ب ...

عه بهم میگفتین؟😂

یا اینکه حس خوبی بهم نداشتین؟