2777
2789
عنوان

تاحالا شده؟!

149 بازدید | 15 پست

تاحالا براتون اتفاقی افتاده ک حس کنید از طرف ائمه یا خدا بوده؟!

ما چن ماه پیش رفته بودیم مشهد ی ولادت رو اونجا بودیم حالا نمی‌دونم ولادت کدوم امام بود 

ظهر رفته بودیم حرم خیلی شلوغ بود اون روز من و مامانم از بابام و داداشم جداشدیم بعد چن دقیقه بابام زنگ زد و گفت ک ب مناسبت ولادت به خودش و داداشم فیش غذا تک نفره دادن بابام گف شماهم برید سمت ضریح اونجا دارن ازین فیشا میدن شاید گیرتون اومد من و مامانم رفتیم ولی گیرمون نیومد چون شانسی میدادن و انگار هم تموم شده بود آخه دست خیلیا تو حیاط بود بعد من خیلی ناراحت شدم شروع کردم غر زدن که ینی چی که فق بابا و داداشم گرفتن امام رضا فرق گذاشته بینمون و...

همون لحظه ی خانومی اومد گفت شما فیش غذا گرفتید؟!

گفتیم نه گف من فیش گرفتم ولی بلیط دارم و نمیتونم برم غذارو بگیرم این فیش باشع برا شما 

انقددد خوشحال شدم همش حس میکردم امام رضا برام اون فیش رو فرستاده 

[سردرگم؛در کالبدی خالی از عاطفه]

اخ😭چقدر دلم برای حرم تنگ شدههه 

غذاهای مهمون خونه😭😭😭😭

دیشب خواب دیدم تو حرمم😭😭😭😭❤️

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها...!عروس خانوما، امیلی، مائده6525221دوستون دارم ❤️😍😍❤️😍❤️😍❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آخی چه قشنگ😍امام رضا رو شنیدم کافیه صداشون کنی با توجه،بی جواب نمیذارن

نگاربودم⭕زندگی واقعی بعد نوشتن تاپیکا جور دیگه ای جریان داره، اینجا محل درد دل و همفکریه،مبنایی برای قضاوت نیست⭕ حل شدن مشکلم فقط معجزه خدارومیخواد،خدایا تو بخواه✨ من و تو با خدا تو یک قایقیم...💝💍
اخ😭چقدر دلم برای حرم تنگ شدههه  غذاهای مهمون خونه😭😭😭😭 دیشب خواب دیدم تو حرمم😭😭😭😭❤️

🥺🥺

ایشالا قسمت بشه زود زود بری زیارت

[سردرگم؛در کالبدی خالی از عاطفه]