بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه به منم حمله نمیکنین صیغه اگه دوتا فرد مجرد برای حتی اشنایی واسه ازدواج یه صیغه محرمیتی بخونن که دستشون بهم بخوره حلال باشه چ اشکال داره؟😐لفظ صیغه بد در رفته
نه بابا.من غلطکنم با جاریایندهصمیمی بشم...خودمزنبرادر دارمرابطهجاریهارو دارممیبینم برای هفت پشتم بسه.امیدوارمتکپسر باسه راحت..فوقش یه خواهر داسته باشه
یکی میگفت دنبال مشتری هستی یکی میگفت ... شما بودی میگذشتی؟
اره خوندم خیلی تعجب کردم چطور این حرفارو میزنن خیلی جالبه توی مسلک اونا این حرف ها هیچ گناهی نداره و حتی یه ذره هم دلشون نمیلرزه . مطمعن باش جواب حرفاشون رو میگیرن
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
@نی_نی_یار_شب سلام عزیزم لطفا بهم بگید آیا کسی پشت سر من حرفی زده یا نه؟؟من کاربر خداجونمممنونم هستم و میخوام بدونم آیا در تاپیک دورهمی خصوصی دخترانه امشب راجع به من حرف نامربوطی زده شده یا نه من منتظرم عزیزم لطفا بررسی کنید و به من اطلاع بدید🙏🏻🙏🏻🙏🏻