2777
2789

سلام.بچه ها من‌ چند ماهه ازدواج کردم و کل آشنایی تا ازدواجم تو دوران کرونا بود.همسرم عاشقمه.منم همینطور.اما الان کم کم دارم افسرده میشم😭😭😭جشنها و مراسمای ازدواجم اونجوری که خواستم نبود. هیچکسم پاگشامون نکرده به خاطر کرونا.اما موقع عروسی من، توقع داشتن بیان.الان که گذشته میبینم نه عقدم جذاب بود.نه شب یلدام.نه عروسیم.نه عکاسیم.نه ماه عسلم😭😭😭مادرشوهرمم که شب عروسیم یه دفعه اخلاقش عوض شد و یه لبخند نزد. حتی بهم سلامم نکرد و تبریک نگفت و کادوی عروسی هم نداد.تا حالا خونم نیومده.هم با من هم با شوهرم همینطوری رفتار کرد.پشیمونم که تو کرونا ازدواج‌کردم.باید عقد میموندم.آخه همسرم خیلی محجوب و خجالتی بود و خیلی کم میومد خونمون.بیرونم که نمیشد رفت.گفتم پس دیگه زودتر بریم خونه خودمون.جشن نامزدی داشتم.عروسی کوچولو و بدون مهمون تو هتل گرفتم.اما خیییلی دارم غصه میخورم.حتی الان میگم چرا سوییت مخصوص ماه عسل نگرفتم😭😭😭آخه به خاطر کرونا یه سری از امکاناتشون تعطیل بود ولی بازم به دلم مونده.میترسم کم کم اخلاقم بد بشه همسرمو اذیت کنم😭😭😭😭

من تو کرونا زایمان کردم تا یه مدت همینجوری مثله شما واسه کارها و چیزهایی که دوست داشتیم انجام بدیم اما بخاطر کرونا نشد چقدر غصه خوردم...ولی مجبوریم که باهاش کنار بیایم....

کرونا# هیچوقت نمیبخشمت#

خدایا شکرت... برای دستان کوچکی که خبر از بزرگی تو دارد ...🤱🏻

عزیزدلم تو این گرونی کرونا هم نباشه همه ساده اجرا میکنن همه چی رو، مثلا من خودم تازه میخوام نامزد کنم و احتمالا تا عروسی کرونا بره ولی اصلا قصد عروسی گرفتن ندارم می‌خوام یه روز لباس عروس بپوشم آرایشگاه برم، با شوهرم شام بریم رستوران برج میلاد و تمام ... توام اگر تو دلت مونده یه همچین کاری کن ولی خودتو با کسی مقایسه نکن عزیزدلم ، این مراسما ممکن یه سال تو ذهن باشه ولی مهم شوهر خوب و با اخلاق و با خداست .... ان شاالله خوشبخت بشید عزیزم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزدلم تو این گرونی کرونا هم نباشه همه ساده اجرا میکنن همه چی رو، مثلا من خودم تازه میخوام نامزد کن ...

خوشبخت باشین عزیزم. من همه مراسما رو داشتم. نامزدی و عروسی و ماه عسل و غیره. برای عروسی بهترین هتل رو گرفتیم و بهترین آرایشگاه و آتلیه و غیره. اما تعداد مهمونا کم بود. ماه عسلم هتل گفت سوییت ماه عسلمون هیچ آپشنی نداره به خاطر کرونا. الان هیچکس منو پاگشا نمیکنه. ولی نامزدیم همه بودن. این چیزا داره اذیتم میکنه😔

خوشبخت باشین عزیزم. من همه مراسما رو داشتم. نامزدی و عروسی و ماه عسل و غیره. برای عروسی بهترین هتل ر ...

ای بابا عزیزم خودتو اذیت نکن تو که همه چی داشتی اگر خواستی خودتو مقایسه کنی با ماهایی مقایسه من کن که کلا نمیخوایم مراسمی بگیریم 

خداروشکر شرایط مالیشم که داری بزار کرونا بره بعدا در آینده یکی از سالگرد ازدواج هات و بیرون بنداز همه رو هم دعوت کن عزیزم ♥️