2777
2789
عنوان

شوهرممم

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 16 پست
ظرفا رو حتما با مایع ظرفشویی بشورید...آب داغ در ظاهر چربی ها رو میبره ولی در واقع اصلا تمیز نمیکنه.. ...

نصف مایع ظرفشوییم سرکه هست، جدیدا اکتشافات جدیدی کرده که با خاکستر زغال ظرف بشوریم، انگار عهد بوقه خدایا،

بچه رو میخام از پوشک بگیرم ، ناچارم،

خبر میکنه ولی میبینی بعضی مواقع از دستش در میره دیگه 

نصف مایع ظرفشوییم سرکه هست، جدیدا اکتشافات جدیدی کرده که با خاکستر زغال ظرف بشوریم، انگار عهد بوقه خ ...

الهی عزیزم خدا حفظش کنه نی نی قشنگتو...ایشالا به سلامتی 

وای خدا عجب شوهری داری...من که مجردم ولی بابام از سر کار میاد اصلا کاری نداره آشپزخونه چه خبره چطوری ظرفا رو شستیم یا نشستیم...فقط باید غذاش به موقع آماده باشه😄 

خدا بهت صبر بده...بابا اینکارا چیه از خودش درمیاره...سرکه یه جور اسیده با مایع ترکیب بشه ممکنه باهم واکنش شیمیایی بدن و ترکیبات سمی به وجود بیاد...چرا وقتی علمش رو نداره همچین چیزایی درمیاره از خودش...بهش بگو برو از یه کسی که شیمی بلده بپرس اگه تایید کرد باشه سرکه میریزیم تو مایع ظرفشویی

بهش بگو من با ذغال ظرف نمیشورم خودت مسئول ظرف شستن باش و هرجور دلت میخواد بشور من کاری ندارم...قبول میکنه؟ اونوقت شاید ببینه سختش میشه کوتاه بیاد ول کنه این کارا رو....من یه زندایی دارم الکی وسواس هم نداره ها ولی میگه من چندشم میشه کسی پاشو بذاره تو آشپزخونم!!!! اصلا نمیذاره داییم بره تو آشپزخونه که حالا بیچاره بگه با چی ظرف بشور یا نشور...با قهر و دعوا و این کارا هم کوتاه نمیاد از این کاراش؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.