2777
2789
عنوان

عکس از بچه هاتون بذارید ذوق کنیم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 60310 بازدید | 726 پست
عزیزمممم براتون سخت نیس 

خب بدون سختی نمیشه دختر اولم بزرگه سیزده سالشه و پسرم اا  ساله و کوچیکه دو و نیم سالشه حالاها تجربه ام بیشتر شده و کمتر اذیت میشم بهتر می تونم زندگی رو مدیریت کنم و بچه های بزرگترم کمک میکنن شکر خدا راضی ام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلم میخواااااد محکممم ماچش کنممم ❤❤💋💋💋💋💋😍😍😍

عزیزم... روزیت ❤️❤️

بعد از یه اضافه وزن حسااابی دوباره با لطف و کمک خدا می‌خوام رژیم رو شروع کنم🥰 ...دوست خوبم! یادت باشه هرچقدر هم اضافه کردی هیچ وقت برای شروع دیر نیست😉...وزن اولیه: ۱۰۱🥶.......هدف اول ۹۵✅🥳🥰....هدف دوم ۹۰😍...هدف سوم ۸۵🤩🥳

لنتی مجردمممم 😂😂😂😂😂 اخراجم میکنن که😂😂😂☹☹☹

اه چقد بدشد داشتم یه زوجو بهم میرسوندم نصفه شبی😭😂😂😂😂😂

بیا تو جمع خودمون مجردارو عشقه یه روز ماعم عکس نینی مونو میزاریم اینجا😍😂😂

حالا انقد خودتو میگیری ماست نشی!!  باتو نیستم بابا:)  باکراشمم ک جلو من خودشو جوری میگیرهـ ک انگار پسر شاهزاده ای چیزیه  بابا د لامصب وا بدههـه                        چرا من کراشم کس دیگس اونوقت آیندمو با یکی دیگه میبینم!/                                  برا جمع آوری اطلاعات و بالا رفتن قدرت دربرابر مشکلات اینجامممم    
ماشاالله. خدا حفظش کنه. دعام کن پسر داربشم

الهی که اگه صلاحته پسر سالم و صالح روزیت بشه... ولی منم دختر دوست داشتم خدا اما یه جنس دیگه برام صلاح دید... الانم مثل دخترا عاطفیه کمک کاره... خلاصه بسپر خودش... هرکسیم حرفی زد بزن دهنش. 

بعد از یه اضافه وزن حسااابی دوباره با لطف و کمک خدا می‌خوام رژیم رو شروع کنم🥰 ...دوست خوبم! یادت باشه هرچقدر هم اضافه کردی هیچ وقت برای شروع دیر نیست😉...وزن اولیه: ۱۰۱🥶.......هدف اول ۹۵✅🥳🥰....هدف دوم ۹۰😍...هدف سوم ۸۵🤩🥳

اه چقد بدشد داشتم یه زوجو بهم میرسوندم نصفه شبی😭😂😂😂😂😂 بیا تو جمع خودمون مجردارو عشقه یه روز م ...

حیففففف از دستم داد امشب😂😂😂

عههه توامممم مجردی یکم اروم شدم 😂😂😂❤

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
خداروشکر مادر نمونه اي هستي من دوتا دارم و خيلي سخت میگذره

سختی های زندگی تمومی نداره مهم اینه که پایان خوشی داشته باشه ایشاالله همه ی ما همراه بچه هامون عاقبت به خیر بشیم

خانوادگی💖😍🧸🍓🍼

همسرتُ دیدم 

یاده خاطره ی شبِ خاستگاریتون افتادم😂😂😂😂

❤❤💋💋😍😍

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
حیففففف از دستم داد امشب😂😂😂 عههه توامممم مجردی یکم اروم شدم 😂😂😂❤

اره بیچاره چشم به راه موند☹️😂

اره از صفحه۱تاپیکم هسم تا اینجا😂😂😂

تا پربازدیدش نکنم دس بردار نیسم #اسی😂

حالا انقد خودتو میگیری ماست نشی!!  باتو نیستم بابا:)  باکراشمم ک جلو من خودشو جوری میگیرهـ ک انگار پسر شاهزاده ای چیزیه  بابا د لامصب وا بدههـه                        چرا من کراشم کس دیگس اونوقت آیندمو با یکی دیگه میبینم!/                                  برا جمع آوری اطلاعات و بالا رفتن قدرت دربرابر مشکلات اینجامممم    
وای عکس دخترم مونده😟 

چیزی میشه مگه 😅