خب بدون سختی نمیشه دختر اولم بزرگه سیزده سالشه و پسرم اا ساله و کوچیکه دو و نیم سالشه حالاها تجربه ام بیشتر شده و کمتر اذیت میشم بهتر می تونم زندگی رو مدیریت کنم و بچه های بزرگترم کمک میکنن شکر خدا راضی ام
بعد از یه اضافه وزن حسااابی دوباره با لطف و کمک خدا میخوام رژیم رو شروع کنم🥰 ...دوست خوبم! یادت باشه هرچقدر هم اضافه کردی هیچ وقت برای شروع دیر نیست😉...وزن اولیه: ۱۰۱🥶.......هدف اول ۹۵✅🥳🥰....هدف دوم ۹۰🥳✅...هدف سوم ۸۵✅🤩😍.... هدف چهارم۸۰🤩🤩🤩
اه چقد بدشد داشتم یه زوجو بهم میرسوندم نصفه شبی😭😂😂😂😂😂
بیا تو جمع خودمون مجردارو عشقه یه روز ماعم عکس نینی مونو میزاریم اینجا😍😂😂
حالا انقد خودتو میگیری ماست نشی!! باتو نیستم بابا:) باکراشمم ک جلو من خودشو جوری میگیرهـ ک انگار پسر شاهزاده ای چیزیه بابا د لامصب وا بدههـه چرا من کراشم کس دیگس اونوقت آیندمو با یکی دیگه میبینم!/ برا جمع آوری اطلاعات و بالا رفتن قدرت دربرابر مشکلات اینجامممم
الهی که اگه صلاحته پسر سالم و صالح روزیت بشه... ولی منم دختر دوست داشتم خدا اما یه جنس دیگه برام صلاح دید... الانم مثل دخترا عاطفیه کمک کاره... خلاصه بسپر خودش... هرکسیم حرفی زد بزن دهنش.
بعد از یه اضافه وزن حسااابی دوباره با لطف و کمک خدا میخوام رژیم رو شروع کنم🥰 ...دوست خوبم! یادت باشه هرچقدر هم اضافه کردی هیچ وقت برای شروع دیر نیست😉...وزن اولیه: ۱۰۱🥶.......هدف اول ۹۵✅🥳🥰....هدف دوم ۹۰🥳✅...هدف سوم ۸۵✅🤩😍.... هدف چهارم۸۰🤩🤩🤩
اه چقد بدشد داشتم یه زوجو بهم میرسوندم نصفه شبی😭😂😂😂😂😂 بیا تو جمع خودمون مجردارو عشقه یه روز م ...
حیففففف از دستم داد امشب😂😂😂
عههه توامممم مجردی یکم اروم شدم 😂😂😂❤
صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همهی ما شبیه یکدیگریم...
صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همهی ما شبیه یکدیگریم...
حیففففف از دستم داد امشب😂😂😂 عههه توامممم مجردی یکم اروم شدم 😂😂😂❤
اره بیچاره چشم به راه موند☹️😂
اره از صفحه۱تاپیکم هسم تا اینجا😂😂😂
تا پربازدیدش نکنم دس بردار نیسم #اسی😂
حالا انقد خودتو میگیری ماست نشی!! باتو نیستم بابا:) باکراشمم ک جلو من خودشو جوری میگیرهـ ک انگار پسر شاهزاده ای چیزیه بابا د لامصب وا بدههـه چرا من کراشم کس دیگس اونوقت آیندمو با یکی دیگه میبینم!/ برا جمع آوری اطلاعات و بالا رفتن قدرت دربرابر مشکلات اینجامممم