2777
2789
عنوان

عکس مبل

| مشاهده متن کامل بحث + 5557 بازدید | 92 پست
خب یه سر به شهرک ولیعصر بزن من خودم میخاستم بیام تهران که نشد از کرج گرفتم

امروز ۴ دانگه بودیم ،احتمالا مدل شو انتخاب کنیم سفارش بدیم 

میلاد هم دیدم قشنگ بود مبارکه🌸

این مدلو هم خیلی دوست دارم. قیمت هم گرفتم.نیم ستش ۱۸ میلیونه.نهارخوری ۶ نفره ش ۱۶ میلیون. مدل چراغ ...

عع منم مدل چراغان دوس داشتم ولی وقتی رفتم بخرم روش که نشستم دیدم پشتشون خیلی کوتاهه بازم سلیقه ایه منم دوس  داشتم😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

این مدلو هم خیلی دوست دارم. قیمت هم گرفتم.نیم ستش ۱۸ میلیونه.نهارخوری ۶ نفره ش ۱۶ میلیون. مدل چراغ ...

آره اینم مدلش خوبِ ،من پایه ش صاف باشه هم دوست دارم 

این مدل و خیلی دیدم تقریبا ،دنبال مبل بودم 

ما همین سبکی میخوایم

از کجا قیمت گرفتی ۱۶تومن بود؟

یه تولیدی آگهی گذاشته بود توی دیوار تهران.

توی چت بهش پیام دادم اونم این قیمتو داد.

تنها چیزی که از پدربزرگم به یادگار مونده همین شعره... فهم ادراکِ کمالات ای پسر پولست پول/ پرده پوش عیب اسرار بشر پولست پول / هرکسی بی پول گردد بی کَسَش خوانند خلق / پس برادر یا رفق حتی پدر ،پولست پوووول...  
من اینستا پرسیدم ۹نفره ۳۰تومن🙄🙄😑

خوب من پنج نفره شو پرسیدم.یه دونه سه نفره و دوتا تکی.خونه مون کوچیکه آخه

تنها چیزی که از پدربزرگم به یادگار مونده همین شعره... فهم ادراکِ کمالات ای پسر پولست پول/ پرده پوش عیب اسرار بشر پولست پول / هرکسی بی پول گردد بی کَسَش خوانند خلق / پس برادر یا رفق حتی پدر ،پولست پوووول...  
از کجا قیمت گرفتی ۱۶تومن بود؟

نهارخوریش ۱۶ بود.

مبل پنج نفره ش ۱۸ بود

ببین من خیلی توی مود مبلم‌

حتی دست دومای دیوارم میبینم.دیروز یکی دیدم تمیز با روکش سیلیکونی و دو تا بوفه کوتاه و نهارخوری ۸ نفره گذاشته بود ۲۳ میلیون.سمت پیروزی.

اینم عکساش بود

البته به هر مبلی نمیشه اعتماد کرد.اینم چون روکش داشت عکساشو سیو کردم‌.منتها فعلا نه بودجش هست نه جاش.