2777
2789
عنوان

اختلاف سنی‌ زیاد شوهرم با من

| مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 123 پست
یکی   به من لینک بده  خوب عزیزم مگه ادم مریضه؟؟  مثلا من مجردم   مگه دیوانمم بیا ...

تاپیکش ترکیده. بعضی وقتا از طرز بیان و پرداخت بیش از حد به جزییات معلومه که داستان ساخته یک ذهن بیماره مثلا شما بخوای بگی رفتی جایی لزومی نداره بگی رفتم سوار ماشین خودم شدم... میتونی بگی رفتم فلان جا. اصلا از تاپیک های قبلیشون مشخص بود که یه دختر یا پسر بچه کم سن هستن

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تاپیکش ترکیده. بعضی وقتا از طرز بیان و پرداخت بیش از حد به جزییات معلومه که داستان ساخته یک ذهن بیما ...

اها   اره مثل اون تاپیکه که میگفت شوهرم متخصصه نمیدونم به باباش فوش دادم   رفت قبرستون سوار ماشین شدم رفتم دنبالش پشت درخت دیدم داره گریه میکنه و حرف میزنه   با گریه رفتم  بغلش😐

😍😍😍😍 روزای خوبی در راهه

منم شوهرم ۱۳سال ازم بزرگتره ولی نشده کسی بگه جای باباته 

خدایا شکرت بابت همسرم وسه تا ثمره عشقمون😍🙏خانمای نی نی سایتی عزیزخواهرای قشنگم لطفا وقتایی که تاپیک مشاجره باهمسرم میزنم به امضاوپروفایلم کلید نکنین توهرزندگی مشکل هست....اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌دنیامیچرخه تادقیقاتوموقعیتی قراربگیری که بقیه روقضاوت بیجاکردی🤗🤗#قضاوت ممنون🚫

نسا-تو-خیلی-فهمیده# ای

خدایا شکرت بابت همسرم وسه تا ثمره عشقمون😍🙏خانمای نی نی سایتی عزیزخواهرای قشنگم لطفا وقتایی که تاپیک مشاجره باهمسرم میزنم به امضاوپروفایلم کلید نکنین توهرزندگی مشکل هست....اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌دنیامیچرخه تادقیقاتوموقعیتی قراربگیری که بقیه روقضاوت بیجاکردی🤗🤗#قضاوت ممنون🚫

من اول میخواستم بگم چرا شوهر دندونپزشک براتون عجیبه؟ 

بعد رفتم تاپیک اولیش رو خوندم از گفتنش پشیمون شدم🙄

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
یکی   به من لینک بده  خوب عزیزم مگه ادم مریضه؟؟  مثلا من مجردم   مگه دیوانمم بیا ...

ما یه مدت با یه سری از خانمای نینی سایتی سه گروه داشتیم یه خانم اولش گف من دکترم و حامله ام و اینا

از لابه لای حرفاش فهمیدیم ۱۸سالشه تجربی میخونه ومجرده🙂

میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی💚🙏🏻
ما یه مدت با یه سری از خانمای نینی سایتی سه گروه داشتیم یه خانم اولش گف من دکترم و حامله ام و اینا ...

😕😕😕😕😕😕😕😕😕 پس اینجا باید به همه متاهلا شک کرد

😍😍😍😍 روزای خوبی در راهه

مطمئن باش دروغه دیگه از دلونت و دنیا همسرم که بدتر نبود!!  که اصلا نه سرطانی در کار بود نه شوهر ...

واقعا اخرش معلوم شد یکی بودن؟

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
اها   اره مثل اون تاپیکه که میگفت شوهرم متخصصه نمیدونم به باباش فوش دادم   رفت قبرستون سوا ...

احسنت. شما فرص کن بری پشت یک نفر به فاصله اونقدر کم بشینی که حرفاش رو دقیق بشنوی ولی طرف متوجه نشه بعد اون فرد هم با صدای بلند با روح پدرش حرف بزنه... برا این میگم طرف کم سنه وگرنه که دندانپزشک بودن یا هر چیزی اصلا موصوع خارق العاده ای نیس که بشه گفت به این دلیل دروغ گفته طرف

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹