بچها ها بزارید از اول بگم
ی شب نشسته بودیم من هوس توت فرنگی با نوتلا کردم ب شوهرم گفتم اونم گفت باشه پاشو بریم بخرم برات.منو شوهرم رفتم حدود ساعت ۱اینا بود اومدیم خونه .فرداش زهرا (دختر خاهرشوهرم) زنگ زد ک سلام دایی جریمه شدید دیشب ساعت ۱۰ب بعد بخاطر محدودیت ساعت. شوهرمم گفت باشه و قط کرد .برگشت بهم گفت دروغ میگن منم دروغشونو درمیارم .زنگ زد ب زهرا از جریمه اسکررین بفرس برام .(ماشین ب اسم پدرشوهرمه داده ما سوارش بشیم .چون از خاهرشوهرم گرفتیم ماشنو تعویض پلاک نکردیم هنوز پیام جریمه ها میرن ب اونا)۲روز شد زهرا عکس نداد اخر ب شوهرم پیام داد پیام زهرا(سلام دایی ببخش اینا دروغ گفتن بهم .مادربزرگ زنگ زد ب ما گفت هرشب میرن بیرون بهشون زنگ بزن بگو جریمه اومده بهتون منم ک بهشون گفتم عکس میخاد خودشونو گم کردن دروغ گفتن ببخش)بگذریم شوهرم دروغ مادرشوهرم و دراورد باز توبه نکرد .اون روز زنگ زده. ب شوهرم مادرش ک اون شب ۱۵تومن جریمه شدی شوهرمم گفت بگو عکس جریمه بفرسن بازم دروغ گفتن😑😑😑😑الان ۱هفتس ب زهرا میگم زهرا امید میگ عکس جریمه بفرس میگ باشه نمیفرسه .شوهرمم واگذار کرده ب من ک من تهشو بگیرم ببینم چیه الان عکسارو میزارم ۴تا هس بصبین .اول عکس اسکرین چت منو زهرارو میدم بعد خودمو شوهرم