2777
2789

بچها ها بزارید از اول بگم 

ی شب نشسته بودیم من هوس توت فرنگی با نوتلا کردم ب شوهرم گفتم اونم گفت باشه پاشو بریم بخرم برات.منو شوهرم رفتم حدود ساعت ۱اینا بود اومدیم خونه .فرداش زهرا (دختر خاهرشوهرم) زنگ زد ک سلام دایی جریمه شدید دیشب ساعت ۱۰ب بعد بخاطر محدودیت ساعت. شوهرمم گفت باشه و قط کرد .برگشت بهم گفت دروغ میگن منم دروغشونو درمیارم .زنگ زد ب زهرا از جریمه اسکررین بفرس برام .(ماشین ب اسم پدرشوهرمه داده ما سوارش بشیم .چون از خاهرشوهرم گرفتیم ماشنو تعویض پلاک نکردیم هنوز پیام جریمه ها میرن ب اونا)۲روز شد زهرا عکس نداد اخر ب شوهرم پیام داد پیام زهرا(سلام دایی ببخش اینا دروغ گفتن بهم .مادربزرگ زنگ زد ب ما گفت هرشب میرن بیرون بهشون زنگ بزن بگو جریمه اومده بهتون منم ک بهشون گفتم عکس میخاد خودشونو گم کردن دروغ گفتن ببخش)بگذریم شوهرم دروغ مادرشوهرم و دراورد باز توبه نکرد .اون روز زنگ زده. ب شوهرم مادرش ک اون شب ۱۵تومن جریمه شدی شوهرمم گفت بگو عکس جریمه بفرسن بازم دروغ گفتن😑😑😑😑الان ۱هفتس ب زهرا میگم زهرا امید میگ عکس جریمه بفرس میگ باشه نمیفرسه .شوهرمم واگذار کرده ب من ک من تهشو بگیرم ببینم چیه الان عکسارو میزارم ۴تا هس بصبین .اول عکس اسکرین چت منو زهرارو میدم بعد خودمو شوهرم 

افتخارنان بیر ترکم 😊😊😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جریمه اش ۲۰۰ نه ۱۵

دیگه جریمه ۱۵ تومنی نداریم خیلی وقته 

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

پدر شوهرت خودش ماشین داره؟؟؟ 

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹

خب شماکه میدونین دروغ میگن وقتی میگن جریمه شدید جوابشونو ندید

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...