2777
2789
عنوان

افغانستان تسلیت🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 1700 بازدید | 76 پست
من نمیفهمم چرا این کشورا هرکی یه لشکر نمیفرسته افغانستانو از داعش و طالبان پاک کنه آخه چرا وجدان ندا ...

هر چی منابع ملتمون برا فلسطین و عراق به بهانه امنیت رفته بسه ،،،بع جهنم که افغانستان چه جوره فقط فلستطین و یمن آدمن

عضو گروه نارنجی چالش بامداد خمار ،🧡🧡🧡🧡🧡🧡وزن شروع ۷۲....وزن فعلی۵۵....وزن هدف ۵۵ ...من با چالش بامداد خمار بعد از سال ها از شر اضافه وزنم خلاص شدم ...امتحان کنید تا با اعتماد به نفس به پایان برسونیدش 

وقتی بعضی از خود افغانی ها میگن هزاره دشمن است... انتظار همدردی از کشورهای دیگه داری؟😐

کیا با وجود همه سختی هاش دوست دارن چهارتا بچه داشته باشن؟😄 ریپلای کنین همدیگه رو پیدا کنیم😃

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ما افغانستانی شیعه مظلوم ترین افراد بشر هستیم. بجز امام زمان امیدی به کسی نداریم. ایشالله امام زمان ...

عزیزم😭😭😭

شیعه همیشه تو تاریخ مورد ظلم واقع شده

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
وقتی بعضی از خود افغانی ها میگن هزاره دشمن است... انتظار همدردی از کشورهای دیگه داری؟😐

ینی چی هزاره دشمن است؟

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
بما چه مردن که مردن همه میمیرن غصه خودتو بخور با این وضع کشورت

بنی ادم اعضای یکدیکرند که درافرینش زیک گوهرند 

چوعضوی بدرداورد روزگار دگر عضوها را نماند قرار

توکز محنت دیگران بی غمی ..نشایدکه نامت نهند آدمی..😕😕

هرکس میخواد حضرت محمد ص  اون دنیا شفیعش بشع روزی ده تا صلوات بفرسته..🥰🥰😍😍چقد آسون فقط ده تااااا😍😍
حرف حساب روزی ۴۰۰ تا کشته خودمون داریم میدیم  هیچکس نی بگه تسلیت

خود تون کشته میدیم رعایت نمی‌کنید مسافرت خوش گزاران دارم بی گناه تو مدرسه کسی شما را نمی‌کشه. کل جهان کرونا دارن تو تنها نیستی 

وزن اول 80وزن حال 67وزن هدف 60 خدای روزی میشه منم تو خونه خودم باشم چایی بخورم بگم خدای شکرت   
ینی چی هزاره دشمن است؟

افغانستان چند نژاد داره، پشتون، هزاره از نژاد های بززگن.

هزاره ها مدت ها به عنوان قشر دون مایه و کارگر و زیر دست پشتون ها بودن، نفرت نسبت بهشون زیاد بوده، هنوز هم هست.

طالبان هم این عقاید رو تا حدودی نسبت به هزاره ها داره.

در حد یک "دانشجوی حقوق" میتونم به مشکلات حقوقیتون پاسخ بدم عزیزان.
بما چه مردن که مردن همه میمیرن غصه خودتو بخور با این وضع کشورت

عزیزم حرف اولت درسته برای دیگران آزاردهنده باشه ولی این خبر انگار برام عادی شده و مهمتر از همه مردگان کرونایی جهانه که بیگناه زمینو رو ترک میکنن 

بحث کردن با ابلهان بی فایده اس😉 اگه نظرتون باهام همخوانی ندارد بهتره وقتت رو برای ریپ زدن نذارید ممنون میشم😜  
ینی چی هزاره دشمن است؟

فکر کن یه عده میگن یه قومیت از کشورشون،به اسم هزاره دشمنه، غاصبه، اصلا افغانی نیست! مثلا ما بگیم لر ها ایرانی نیستن😐چقدر مسخره است این تفکر.

کیا با وجود همه سختی هاش دوست دارن چهارتا بچه داشته باشن؟😄 ریپلای کنین همدیگه رو پیدا کنیم😃
افغانستان چند نژاد داره، پشتون، هزاره از نژاد های بززگن. هزاره ها مدت ها به عنوان قشر دون مایه و کا ...

آها    

عزیزم حرف اولت درسته برای دیگران آزاردهنده باشه ولی این خبر انگار برام عادی شده و مهمتر از همه مردگا ...

خبر فوت این روزا برامون عادی شده

ولی خبر فوت از یک بیماری که به پاندمی تبدیل شده خیلی متفاوته با "کودک" هایی که به خاطر عقاید چرت یه مشت افراطی تیکه تیکه شدن...

در حد یک "دانشجوی حقوق" میتونم به مشکلات حقوقیتون پاسخ بدم عزیزان.
فکر کن یه عده میگن یه قومیت از کشورشون،به اسم هزاره دشمنه، غاصبه، اصلا افغانی نیست! مثلا ما بگیم لر ...

چه بد ...😕😕