zariandahi مدیر عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 2159 عنوان دلم گرفته😢 | مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 26 پست با شوهرم بحثم شده اعصابم خورد شدهچیکار کنم اروم شم شاید آن روز ک سهراب نوشت تا شقایق هست زندگی باید کرد خبر از دل پررنج گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت چه گل شقایق و میخک و یاس زندگی اجباریست 1400/02/20 | 19:42 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zoare عضویت: 1400/02/18 تعداد پست: 1654 سرچی هرچن وقت یکبار یه قضیرو میکوبه توسرادم توتاپیک قبلیم گفتم عضو گروه نارنجی فیت شو وزن اولیه ۷۰ وزن هدف ۵۸ دعاکنین برام عشقولیا
zariandahi مدیر استارتر عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 2159 یه لیوان آب یخ بریز روش داد بزن به خوددددت بیاااا لعنتییی من عاااشقتممم 🤣🤣🤣 بعدم باید با کفن بیام نی نی سایت شاید آن روز ک سهراب نوشت تا شقایق هست زندگی باید کرد خبر از دل پررنج گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت چه گل شقایق و میخک و یاس زندگی اجباریست
همسایه_کلثوم_اینا عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 21231 بعدم باید با کفن بیام نی نی سایت عه بابا این چه حرفیه خو با دامن کوتاه پذیرایی رو نپتون بکش شاید بهتر شد 🙃 قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید
zariandahi مدیر استارتر عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 2159 عه بابا این چه حرفیه خو با دامن کوتاه پذیرایی رو نپتون بکش شاید بهتر شد 🙃 با شورت میگردم کلا 😁 شاید آن روز ک سهراب نوشت تا شقایق هست زندگی باید کرد خبر از دل پررنج گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت چه گل شقایق و میخک و یاس زندگی اجباریست
arash_jeegar عضویت: 1400/02/09 تعداد پست: 2576 میدونی حرفاش تو سرم اکو میشه باهاش آشتی کن بعد بگیر همون لحظه بگیر بزنش هم آشتی شدین هم دلت خنک میشه کاربر خانم هستم،آرش اسم پسرمه😍
zoare عضویت: 1400/02/18 تعداد پست: 1654 شامم نداریم الان بیاد باز دعوامیشه🤣🤣 عضو گروه نارنجی فیت شو وزن اولیه ۷۰ وزن هدف ۵۸ دعاکنین برام عشقولیا
zariandahi مدیر استارتر عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 2159 هرچن وقت یکبار یه قضیرو میکوبه توسرادم توتاپیک قبلیم گفتم بحثمون سد من دوبار زدم صورتش اونم زد البته اروم ولی خب دلم شکست برا اولین بار شاید آن روز ک سهراب نوشت تا شقایق هست زندگی باید کرد خبر از دل پررنج گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت چه گل شقایق و میخک و یاس زندگی اجباریست
همسایه_کلثوم_اینا عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 21231 با شورت میگردم کلا 😁 سیب زمینیه ؟🤣🤣🤦ای بابا حقه هم روش جواب نمیده قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید
ice_chocolate عضویت: 1399/04/02 تعداد پست: 2657 خداهم یادش رفته منو نه گل من این چه حرفیهمطمئن باش خدا خیلی هم دوستت دارهاصلا امکان نداره خدا بنده شو دوست نداشته باشههر چقدر هم ک ما بد باشیم..همین الان باهاش حرف بزن گلم اروم میشی
zariandahi مدیر استارتر عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 2159 سیب زمینیه ؟🤣🤣🤦ای بابا حقه هم روش جواب نمیده نه بابا چشاش عادت کرده شاید آن روز ک سهراب نوشت تا شقایق هست زندگی باید کرد خبر از دل پررنج گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت چه گل شقایق و میخک و یاس زندگی اجباریست
zoare عضویت: 1400/02/18 تعداد پست: 1654 بحثمون سد من دوبار زدم صورتش اونم زد البته اروم ولی خب دلم شکست برا اولین بار مازدن نداریم فقط کلامی بحث میکنیم عضو گروه نارنجی فیت شو وزن اولیه ۷۰ وزن هدف ۵۸ دعاکنین برام عشقولیا
zariandahi مدیر استارتر عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 2159 مازدن نداریم فقط کلامی بحث میکنیم ماهم کلامی منم از کوره دررفتم درسته با شوخی زد ولی دلم ازش شکست شاید آن روز ک سهراب نوشت تا شقایق هست زندگی باید کرد خبر از دل پررنج گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت چه گل شقایق و میخک و یاس زندگی اجباریست