2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

😂😁❤

ولی من نیتم خیره🤣🤣

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم
آره اونا نامعتبرن 😂😝 شعبه اصلی خودمم

خخخخخخ😉😉

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم

تا صبح قران میخوندم از کمدشون قیچیو سوزن گذاشتم زیر سر بچم رومم نمیشد مادرشوهرمو بیدلر کردم، رفتم پیش خواهرشوهرم صداش کردم همین ک بیدار شد گفتم میای پیشم بخوابی چشاش چار تاشد ، بعد گفتم به خدا جن دیدم برگای اونم ریخت دوسال از من بزرگتره گفت باشه اومد تو اتاقی ک من بودم براش تعریف کردم برقو روشن گذاشتیم رفتیم زیر پتو همدیگرو بغل کردیم خوابیدیم تا صبح هم هر صدایی میومد میپریدیم از جامون😂😂😂😂

بعد..

خببببب ادامههههه کشتی مارو

صبح داستانو واسه مادرشوهرم تعریف کردم گفت من بودم ، چند بار اومدم سر بزنم بهت بچه روش پتو باشه دیدم بیداری برگشتم اومدم، خودتم منو دیدی چرا ترسیدی چشات باز بود🤐😐😐😐😐😐

ولی من نمیدونم چطوری شد تو خواب و بیداری یه پیر زن ترسناک دیدم 😂😂😂😂

خلاصه خواهر شوهرم خیلی خوش بغله 😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️✌✌

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز