2777
2789

تقریبا ماه ۴ بارداریمه دیروز ازمایش غربالگری دوم دادم شد ۸۵۰ت البته از شوهرم کارت گرفتم و با پدرم رفتم شوهرم دوماهه لج کرده که حتما باید بری پیش دکتری که دو تا زن داداشام رفتن من البته اولین بار بعد بارداریم رفتم پیشش ولی دیدم خیلی دکتر ریلکسیه و البته وقتی با شوهرم رفتم تا من برم تو شوهرم قبل من پرید تو مطب و دو سه تا سوال که کردم دیدم شوهرم سوالمو مسخره میکنه خیلی بهم برخورد که چرا اون باید میومد تو و وقتی فهمیدم این دکتر فقط تو کیلینیک کار میکنه مصمم شدم که دیگ نرم پیشش و دکترمو با جنگ و دعوا عوض کردم تا اینکه دیشب شوهرم برگشت گفت  اگ پیش اون دکتر میرفتیم این ازمایشو نمینوشت و باید ازمایشاتو ببرم نشونش بدم ببینم که اصلا این ازمایش لازم بود یا نه صبحم ی دعوای مفصل کردیم گفت من اگ میدونستم این دکتر ازمایش نوشت عمرا بت کارت میدادم اخه الان که نمیتونم واس دکترم اختیار داشته باشم فردا بچم بزرگ شد اگ مریص شه اگ بخواد بره مدرسه باید چیکار کنم بعدم گفت گمشو برو خونه بابات پررو شدی دیگه هم بهم زنگ نزن تازه ی هفته بود که رفته بودم خونه قبلش قهر بودم طبقه پایین بابام اینا دوهفته دیگ خالی میشه و شوهرم قبلا راصی نمیشد بریم اونجا بنظرتون با این شرایط اگ وسایلموببرم اونجا اشتباهه؟تو کارتش نزدیک ۱۰ت هست و دستمه میترسم اگ بره اعلام سرقت کنه پیش بابام باید خجالت بکشم اون پول بچمو بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیشه با ارامش درباره این موضوع حرف بزنین؟ البته حق با شماست این ازمایشا حتما باید انجام بشه ،ایشونم کار خوبی نمیکنن زن داداش زن داداش میگه

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

این چیزی نیست که به خاطرش بخواید زندگی‌تون رو جدا کنید

اگر حرف خودتون رو گوش نمی‌دن یه بزرگتر رو واسطه کنید تا بهشون بگن که شما با دکتری که خودتون انتخاب می‌کنید راحتین و چون دیگران رفتن پیش دکتر فلانی، شما مجبور نیستید برید.

دوم اینکه ایشون اجازه ندارن شما رو از خونه بیرون کنن و اگرم بگن برو بیرون می‌تونید بگید که نمی‌رید.

من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست.   برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمی‌کشم؛ چراغ برمی‌افروزم. مشغول‌الذِمه‌اید اگه توی تاپیک‌های کتاب و کتاب‌خوانی منشنم نکنید.  پی‌نوشت غیرمرتبط: خانم‌ها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمی‌کنن. سالاد شیرازی آب‌غوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی می‌کنید، باعث نمی‌شه سالادتون شیرازی باشه. آب‌غوره می‌خواد؛ آب‌غوره.  

بچگانه تصمیم نگیر

تو که کارت شوهرت دستته بهتره بری پیش همون دکتر که شوهرت مایله و اگه مایل بودی گاهی یواشکی پیش یه دکتر دیگه هم بری

تو الان بارداری هورمونات ریخته بهم زودرنج شدی

خدایا شکرت   
😐😐😐چی میگی خانوم؟؟؟ چرا الکی ته دلشو خالی میکنی؟

😁😁ای بابا دیدم شوهرش گیر داده ب خانم دکتر زن داداشاش ..گفتم‌نکنه هی دلش میخاد خانم دکتره رو ببینه 

😑😑😑یا بخاد بلایی ب سر خانمش بیاره و الکی بگه تو بچه نمیاری بهانه بشه برای جدایی بعدم خانم دکتره رو بگیره

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠