2777
2789
عنوان

کیکم خراب شد 😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 39 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عیب نداره پیش میاد منم امروز ماکارانی درست کردم افتضاح شدا افتضاح کلیم گوشت چرخ کرده ریختم توش اخرم ...

من با بچه کوچیک اذیت نیشم .شوهرم گفت درس کن.چند وقته کیکام خراب میشه

اخه روش برشتس وسطش خمیر شله

من ی بار شیرینی نارگیلی میخواستم درست کنم گند زدم  کلا استاد خراب کردن غذا و کیک و شیرینیم اخرشم کلی مواد میریزم دور  .تازه کمم نمیارم باز درست میکنم میگم باید یاد بگیرم 

اخه روش برشتس وسطش خمیر شله

دختر برادر شوهرم هم یه روز کیکش همینجوری شد بهم پیام داد با همین روش که بهت گفتم .کیکش خوب در اومد.

زندگی هیچوقت اندازه تنم نشد .حتی وقتی خودم برای خودم بریدم و دوختم...
من با بچه کوچیک اذیت نیشم .شوهرم گفت درس کن.چند وقته کیکام خراب میشه

حالتو میفهمم منک اینقد بهم میریزم وقتی اینجور میشه انگار ی ادم بی عرزم ولی خب شده دیگ میشه چکار کرد . ببین اشکال کارت کجاس .کیک تو فر بهتر توستره .من خودمم  تو توستر میزارم ولی خواهرم با قابلمه هم ک درست میکنه خوب میشه 

حالتو میفهمم منک اینقد بهم میریزم وقتی اینجور میشه انگار ی ادم بی عرزم ولی خب شده دیگ میشه چکار کرد ...

تو فر میسوزع .بچم کوچیکه فرصت امتحان کردن رو ندارم .عاشق کیک پزیم ولی نمیشه 

تو فر میسوزع .بچم کوچیکه فرصت امتحان کردن رو ندارم .عاشق کیک پزیم ولی نمیشه 

قبل اینک کیکو بزاری  المنت پایینو فقط روشن بعد با درجه 180بزار کیکو دوتا المنتارو روشن کن .پنج دقیقه اخرم المنت بالارو بزن ک برشنه شه روش