2777
2789
عنوان

🙏🙏🌺🌺چله بارداری 🙏🙏🌺🌺

| مشاهده متن کامل بحث + 8713 بازدید | 1477 پست

من فانوس هستم. کل چله رو خوندم ولی اعلام نمیکردم

انشالله همگی حاجت روا شین

حاجت اولم بارداری بود ک همون روزای اول فهمیدم

الانم سلامتی بچم💚

ممنون از بانیِ این چله پر برکت💚

عاشقمو عاشق تو.. از همه دیوونه ترم...قرارمون یادت نره .. دیر نکنی منتظرم❤️🩹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت گلم 😘

💙💜💙💜💙💜💙

👼 خدایا شکرت که بعد از 3 سال منم طعم مادر شدن رو حس کردم. و یک فندق کوچولو توی دلم گذاشتی ❤ 😍خدایا تو رو به بزرگیت قسم میدم هیچکسی حسرت بچه دار شدن به دلش نمونه.. 🙇 من با معجزه ی امام زمان (عج) این تو دلی رو دارم. خدایا نی نیمو به خودت میسپارم، خودت مراقبش باش ❤... بلاخره منم تونستم امضام رو عوض کنم: (عزیزانم لطفا برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین 🌹    از خدای بزرگ میخوام هرکسی که مثل من منتظره دلش شاد بشه... الهی آمین 😙❤) این قبلا امضام بود و الان هزاران بار خداروشکر میکنم که در تاریخ 10/ 01/ 1402 بی بی چکم مثبت شد. و در تاریخ 1402/01/22 صدای قشنگ قلبشو شنیدیم 😍👼 و در تاریخ 1402/02/25 گفتن که احتمالا یه گل پسری عشق مامان... 😇 اما در تاریخ ۱۴۰۲/۰۶/۱۹ اعلام کردن که گل دختر مامانی... 😍😍😍 من موندم و یک سیسمونی پسرونه 😄قدمت روی چشممون دختر زیبای من...♥️ خدایا این حال خوبو نصیب هرکی که منتظره بکن. اگر امضامو خوندین اینار لطفا واسه سلامتی تو دلیم، صلوات بفرستین مهربونا 🌷🌷 انشالله هرچی از خدا میخواین به بهترین شکل نصیبتون بشه 🙇 

سلام. به نیت پریسا خانم خونده شده

انشالله حاجت روا بشن

ممنون از استارتر عزیز که بانی خیر شدن 🌹🌹🌹

انشالله همگی بزودی باردار بشیم. و خبرشو اینجا به هم اعلام کنیم تا باعث خوشحالی و انگیزه هم بشیم 😍😍😍

الهی آمین

👼 خدایا شکرت که بعد از 3 سال منم طعم مادر شدن رو حس کردم. و یک فندق کوچولو توی دلم گذاشتی ❤ 😍خدایا تو رو به بزرگیت قسم میدم هیچکسی حسرت بچه دار شدن به دلش نمونه.. 🙇 من با معجزه ی امام زمان (عج) این تو دلی رو دارم. خدایا نی نیمو به خودت میسپارم، خودت مراقبش باش ❤... بلاخره منم تونستم امضام رو عوض کنم: (عزیزانم لطفا برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین 🌹    از خدای بزرگ میخوام هرکسی که مثل من منتظره دلش شاد بشه... الهی آمین 😙❤) این قبلا امضام بود و الان هزاران بار خداروشکر میکنم که در تاریخ 10/ 01/ 1402 بی بی چکم مثبت شد. و در تاریخ 1402/01/22 صدای قشنگ قلبشو شنیدیم 😍👼 و در تاریخ 1402/02/25 گفتن که احتمالا یه گل پسری عشق مامان... 😇 اما در تاریخ ۱۴۰۲/۰۶/۱۹ اعلام کردن که گل دختر مامانی... 😍😍😍 من موندم و یک سیسمونی پسرونه 😄قدمت روی چشممون دختر زیبای من...♥️ خدایا این حال خوبو نصیب هرکی که منتظره بکن. اگر امضامو خوندین اینار لطفا واسه سلامتی تو دلیم، صلوات بفرستین مهربونا 🌷🌷 انشالله هرچی از خدا میخواین به بهترین شکل نصیبتون بشه 🙇 

سلام خانما من همه این چهل روز سوره مریم رو خوندم 

امیدوارم به لطف خدا وباتوسل به امام رضا که چله مون در شب تولدش تمام شد دامن همه منتظرا سبز بشه 

و بیاییم اینجا خبر بارداریمون رو بزاریم 

خیلی ممنون از استادتر و  همه خانمهایی که در این چله شرکت کردن و دعا کردن 

انشاالله همگی به زودی زود حاجت روا بشیم

خانمای گل

امروز میرم حرم امام رضا (ع) به نیابت از همتون دعا میکنم. امیدوارم به حق این روز عزیز هممون بزودی باردار بشیم. انشالله خدا به هممون نظر کنه و لایق بدونه یه نی نی سالم و صالح بهمون بده... 😍🌹

الهی آمیییین

بله عزیزم باردارم ولی راستش باورم نشده هنوز  چون سابقه سقطم دارم میترسم تا سونو ان تی صبر میکن ...

نهههه نگران نباش اون خوابی که دیدی مطمین باش سالم میادتوبغلت.تواخبارهم که میخای اعلام کن😀.خواب سیب دیدی؟منم یه همچین خوابی دیدم دخترم کنارمه

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.
نهههه نگران نباش اون خوابی که دیدی مطمین باش سالم میادتوبغلت.تواخبارهم که میخای اعلام کن😀.خواب سیب ...

یادم نیس دقیق خوابم ولی اون ماه کلی خواب میدیدم ی بار دیدم ی بچه دادن بغلم بعد میگفتم من بچه ندارم ولی نمیدونستمم بچه کیه 

جلو شوهرمم به زور گرفتم به کسی نگه داره هفته هارو میشماره ‌گفتم بعد سونو ان تی میگیم

مامان دوتا دخمل ناز 😍
یادم نیس دقیق خوابم ولی اون ماه کلی خواب میدیدم ی بار دیدم ی بچه دادن بغلم بعد میگفتم من بچه ندارم و ...

ان شالله که بارداری راحتی داشته باشید.به یه چشم بهم زدن میگذره

دعا کن ی هفته دیگه میرم ان تی  هی تا علایمم کم میشه کلی فکر میاد سراغم یعنی باورت نمیشه به مام ...

خیلی مواظب خودت باش.چیزای قاعده اوردنخور.خم وراست نشو.نگران نباش همه چیزخوبه