2777
2789
عنوان

🙏🙏🌺🌺چله بارداری 🙏🙏🌺🌺

| مشاهده متن کامل بحث + 8713 بازدید | 1477 پست
عزیزم بهشون بگین که حتما حتما با وضو صلوات حضرت زهرا رو بفرستن. رو به قبله. ان شاءالله صحیح و سالم ا ...

ان شاا...برای بارسوم باردارشدن قبلا سقط داشتن🙏🙏🙏

ان شاا...بادعای خیر شما عزیزان نفستون حق باشه سالم وصحیح به دنیا بیارن 🤲🤲🤲🤲

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷روزبیست وهشتم چله سوره مریم به نیت 👈🌺دنیا🌺خونده میشه  التماس دعا براشون 🙏🙏🙏🙏 هرکس خوند میتونه اعلام کنه 🙏🙏🙏 ان شاا...با دعای شما عزیزان دامنشون سبز بشه 🙏🙏

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یکی از عزیزان چله باردارشدن دعا کنید سالم و صحیح به دنیا بیارن🙏🙏🙏🙏

😍خداروشکر انشاالله ۹ماه رو صحیح و سالم طی میکنن 

وبعد نه ماه یه نینی سالم و خوشگل تو دامنشون باشه 

ودنیاشون رنگ شادی بگیره 

⚘اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌺

⚘اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌺

😍جگرگوشه ام👼 چشمانم خیره به راهت مانده 👀بیا بیا که یقین دارم با تو عاشق تر می شوم با عطر تنت مست تر می شوم اصلا با تو دوباره متولد می شوم من به واسطه وجود با برکتت مادر می شوم🤰🤱،منم بالاخره مادر شدم میشه برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی 💖😘 خدایا شکرت هزاران بار شکرت 
😍خداروشکر انشاالله ۹ماه رو صحیح و سالم طی میکنن  وبعد نه ماه یه نینی سالم و خوشگل تو دامنشون ...

ان شاا...و قسمت تک تک عزیزان دامنشون سبز بشه🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲

ان شاا...و قسمت تک تک عزیزان دامنشون سبز بشه🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲

انشالله عزیزم انشالله ⚘

خیلی گلی 🌺⚘

مرسی از اینکه چله بارداری گذاشتی تا کنار هم باشیم ⚘

مرسی واقعا🙏🧡❤💛💚

😍جگرگوشه ام👼 چشمانم خیره به راهت مانده 👀بیا بیا که یقین دارم با تو عاشق تر می شوم با عطر تنت مست تر می شوم اصلا با تو دوباره متولد می شوم من به واسطه وجود با برکتت مادر می شوم🤰🤱،منم بالاخره مادر شدم میشه برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی 💖😘 خدایا شکرت هزاران بار شکرت 

استارتر عزیز تو رو خدا برام دعا کنید اگه این ماه باردار نشم شوهرم زن میگیره جون عزیزت ون برام دعا کنید خدا خیرتون بده

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران

سلام به همه. دیروز به نیت جواهر جان

و امروز به نیت دنیا خانم خونده شد.

انشالله بزودی دامنشون سبز بشه. 🌹🙇

و تبریک میگم به دو عزیزی که خدا بهشون نظر کرد و باردار شدن. الهی خدا خودش براتون نگه داره و صحیح و سالم بدنیا بیارین 😍😍😍😍😍🙇🙇🙇🙇💋💋💋💋💋

انشالله قسمت و روزی هممون بشه... الهی آمییییین

👼 خدایا شکرت که بعد از 3 سال منم طعم مادر شدن رو حس کردم. و یک فندق کوچولو توی دلم گذاشتی ❤ 😍خدایا تو رو به بزرگیت قسم میدم هیچکسی حسرت بچه دار شدن به دلش نمونه.. 🙇 من با معجزه ی امام زمان (عج) این تو دلی رو دارم. خدایا نی نیمو به خودت میسپارم، خودت مراقبش باش ❤... بلاخره منم تونستم امضام رو عوض کنم: (عزیزانم لطفا برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین 🌹    از خدای بزرگ میخوام هرکسی که مثل من منتظره دلش شاد بشه... الهی آمین 😙❤) این قبلا امضام بود و الان هزاران بار خداروشکر میکنم که در تاریخ 10/ 01/ 1402 بی بی چکم مثبت شد. و در تاریخ 1402/01/22 صدای قشنگ قلبشو شنیدیم 😍👼 و در تاریخ 1402/02/25 گفتن که احتمالا یه گل پسری عشق مامان... 😇 اما در تاریخ ۱۴۰۲/۰۶/۱۹ اعلام کردن که گل دختر مامانی... 😍😍😍 من موندم و یک سیسمونی پسرونه 😄قدمت روی چشممون دختر زیبای من...♥️ خدایا این حال خوبو نصیب هرکی که منتظره بکن. اگر امضامو خوندین اینار لطفا واسه سلامتی تو دلیم، صلوات بفرستین مهربونا 🌷🌷 انشالله هرچی از خدا میخواین به بهترین شکل نصیبتون بشه 🙇 
یکی از عزیزان چله باردارشدن دعا کنید سالم و صحیح به دنیا بیارن🙏🙏🙏🙏

خداروشکر انشاالله قسمت ماهم بشه

خدایا  بابت تموم اون چیزایی که دادی و ندادیو میخوای بعدا بدی ندادیو نمیخوای بدی دادیو قدر ندونستم گرفتی شکرت...     خدایا باتو هر چیز غیر ممکنی ممکن میشه بارالله شکرت ...خدایا بخاطر اینکه ابرومو نبردی و دیدیو دم نزدی و با لطفت غمو از دلم بردی شکرت ... 
منم شرکت میکنم چهار ساله منتظرم ایشالله نتیجه بگیریم 

کاربر بانومهرهم باردارشدن 🙏🙏🤲🤲🤲

ان شاا...سالم وصحیح به دنیا بیاد 🙏🙏🤲🤲

براشون دعا کنید 🌺🌺🙏🙏🙏

عزیزم منم هستم منم  ثبت کن  بگو از کی شروع کنم به خوندن؟؟ اسمم همون معجزم بنویس انشالله ...

کاربر بانومهرهم باردارشدن 🙏🙏🤲🤲🤲

ان شاا...سالم وصحیح به دنیا بیاد 🙏🙏🤲🤲

براشون دعا کنید 🌺🌺🙏🙏🙏