2777
2789
عنوان

🙏🙏🌺🌺چله بارداری 🙏🙏🌺🌺

| مشاهده متن کامل بحث + 8713 بازدید | 1477 پست
🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌷🌷🌷🌷🌷🌷 ...

سلام 

سوره مریم قرائت شد. ان شاءالله دریا خانوم به زودی زود خبر خوب بدن... مامان دریا... ان شاءالله این روز نزدیک نزدیکه. 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سلام. به نیت دریا خانم خونده شد.

انشالله بزودی حاجت روا بشن 🙇🌹

👼 خدایا شکرت که بعد از 3 سال منم طعم مادر شدن رو حس کردم. و یک فندق کوچولو توی دلم گذاشتی ❤ 😍خدایا تو رو به بزرگیت قسم میدم هیچکسی حسرت بچه دار شدن به دلش نمونه.. 🙇 من با معجزه ی امام زمان (عج) این تو دلی رو دارم. خدایا نی نیمو به خودت میسپارم، خودت مراقبش باش ❤... بلاخره منم تونستم امضام رو عوض کنم: (عزیزانم لطفا برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین 🌹    از خدای بزرگ میخوام هرکسی که مثل من منتظره دلش شاد بشه... الهی آمین 😙❤) این قبلا امضام بود و الان هزاران بار خداروشکر میکنم که در تاریخ 10/ 01/ 1402 بی بی چکم مثبت شد. و در تاریخ 1402/01/22 صدای قشنگ قلبشو شنیدیم 😍👼 و در تاریخ 1402/02/25 گفتن که احتمالا یه گل پسری عشق مامان... 😇 اما در تاریخ ۱۴۰۲/۰۶/۱۹ اعلام کردن که گل دختر مامانی... 😍😍😍 من موندم و یک سیسمونی پسرونه 😄قدمت روی چشممون دختر زیبای من...♥️ خدایا این حال خوبو نصیب هرکی که منتظره بکن. اگر امضامو خوندین اینار لطفا واسه سلامتی تو دلیم، صلوات بفرستین مهربونا 🌷🌷 انشالله هرچی از خدا میخواین به بهترین شکل نصیبتون بشه 🙇 
به نیت دریا خانم خونده شد، انشاالله حاجت روا بشن و همه افراد حاضر در تاپیک حاجتشون روا بشه

سلام عزیزم... دوباره ازمایش دادی؟ ان شاءالله که خوشحالم کنی به حق مرتضی علی ع

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
سلام عزیزم... دوباره ازمایش دادی؟ ان شاءالله که خوشحالم کنی به حق مرتضی علی ع

آره عزیزم ، پریود شدم و بعدش آزمایش دادم بتا اومده بود پایین و دکتر گفت سقط شده ، این ماه دوباره دارم دارو میخورم و آمپول میزنم تا ببینیم خواست خدا چی میشه ، شما از کی میخوای اقدام کنی؟ هر روز و بعد از هر نماز واست دعا میکنم

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷روزهفدهم چله سوره مریم به نیت 👈🌺مریم🌺خونده میشه 

التماس دعا براشون 🙏🙏🙏🙏

هرکس خوند میتونه اعلام کنه 🙏🙏🙏

ان شاا...با دعای شما عزیزان دامنشون سبز بشه 🙏🙏

به نیت مریم خانم خوندم . ان شاالله حاجت روا بشن

خدایا میشه بغلمو با دستات پر کنی آخه میگن دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شده س . مطمئنم منم مادر میشم. اللهم صل علی محمد و اله محمد و عجل فرجهم

سلام به دوستان عزیز گروه و مدیر محترم که حال دل ما منتظرت براشون مهم بوده و زحمت این تاپیک و اطلاع رسانی رو به عهده گرفتن. 

به نیت مریم خانم عزیز خوندم. ان شاءالله که توی همین چله باردار بشن و اخر چله دسته جمعی برای باردار شدن دوستامون شکرگزاری کنیم. خدایا ار دل ما خبر داری... به حق چشم انتظاری مهدی فاطمه در انتظار طولانیشون، دامن تمام منتظران اولاد رو سبز کن به فرزندانی سالم و صالح. 

سلام. به نیت مریم خانم خونده شده.

انشالله حاجت روا شن و دامنشون بزودی سبز بشه 🌹

👼 خدایا شکرت که بعد از 3 سال منم طعم مادر شدن رو حس کردم. و یک فندق کوچولو توی دلم گذاشتی ❤ 😍خدایا تو رو به بزرگیت قسم میدم هیچکسی حسرت بچه دار شدن به دلش نمونه.. 🙇 من با معجزه ی امام زمان (عج) این تو دلی رو دارم. خدایا نی نیمو به خودت میسپارم، خودت مراقبش باش ❤... بلاخره منم تونستم امضام رو عوض کنم: (عزیزانم لطفا برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین 🌹    از خدای بزرگ میخوام هرکسی که مثل من منتظره دلش شاد بشه... الهی آمین 😙❤) این قبلا امضام بود و الان هزاران بار خداروشکر میکنم که در تاریخ 10/ 01/ 1402 بی بی چکم مثبت شد. و در تاریخ 1402/01/22 صدای قشنگ قلبشو شنیدیم 😍👼 و در تاریخ 1402/02/25 گفتن که احتمالا یه گل پسری عشق مامان... 😇 اما در تاریخ ۱۴۰۲/۰۶/۱۹ اعلام کردن که گل دختر مامانی... 😍😍😍 من موندم و یک سیسمونی پسرونه 😄قدمت روی چشممون دختر زیبای من...♥️ خدایا این حال خوبو نصیب هرکی که منتظره بکن. اگر امضامو خوندین اینار لطفا واسه سلامتی تو دلیم، صلوات بفرستین مهربونا 🌷🌷 انشالله هرچی از خدا میخواین به بهترین شکل نصیبتون بشه 🙇 

دریا جون حاجتروا باشی 🌺💛

کلیپهای فیلم ها و غمگین در روبیکا @safari_lena