2777
2789
عنوان

🙏🙏🌺🌺چله بارداری 🙏🙏🌺🌺

| مشاهده متن کامل بحث + 8713 بازدید | 1477 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره عزیزم نفیسه ام ، انشاالله نفست حق، آره میدونم ولی خوب خودمون شرایطمون خاصه، بارداری قبلی که همچی ...

سلام نفیسه جونم... ان شاءالله که همه چی رو خدا برات درست کنه و یه بارداری عالی داشته باشی. ان شاءالله خدا قلبتو اروم کنه و پسر شما هم زودی بیاد تو دلت.. الان زیارت عاشورا خوندم براتون دعا کردم... این زیارت عاشورا نذر حضرت علی اصغره... اقا باب الحوایج اند... ان شاءالله دلمونو شاد میکنن

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

سلام... 

سوره مریمو خوندم.. 

ان شاءالله که هیچ کی دست خالی از این چله بیرون نره. برای همه دعا کردم به ویژه پرنیا خانوم عزیز

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
سلام نفیسه جونم... ان شاءالله که همه چی رو خدا برات درست کنه و یه بارداری عالی داشته باشی. ان شاءالل ...

انشاالله ، دل همه منتظرا و همه افراد حاضر در تاپیک شاد بشه انشاالله ، و این دعاها انشاالله به خودت برگرده و تو دلیت به دلت برگرده انشاالله

ابجی ببخشید من این ماه تو اقدامم..چند ماهه نمیشه..یکم عحله داشتم خواستم این ماه بشه به نرگش خانوم گف ...

طوری نمیشه عزیزم 

ایشالا زودتر نتیجه بگیری 

منم دوساله منتظرم میفهمم چقققققققد سخته

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷روزهشتم چله سوره مریم به نیت 👈🌺زهرا🌺خونده میشه 

التماس دعا براشون 🙏🙏🙏🙏

هرکس خوند میتونه اعلام کنه 🙏🙏🙏

ان شاا...با دعای شما عزیزان دامنشون سبز بشه 🙏🙏

سلام نرگس خانم من امروز پریود شدم و این ماه هم مادرنشدم ...ان شاءالله ماه بعد امیدم فقط به خدا .خدایاشکرت.روزهایی که پریودم به خواهرم گفتم چله رو ادامه بدن ایشونن منتظر نی نی هستن ... من تا دیروز چله رو خوندم ولی متاسفانه نتونستم اعلام کنم ..ان شاءالله هرچی به صلاحشونه خدابهشون بده ...واولاد صالح و سالمی بدنیا بیارن امین

خدایا امیدم فقط تویی

به نیت زهرا خانم خوندم . الهی حاجت روا بشن . الهی آمین

خدایا میشه بغلمو با دستات پر کنی آخه میگن دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شده س . مطمئنم منم مادر میشم. اللهم صل علی محمد و اله محمد و عجل فرجهم