2777
2789
عنوان

🙏🙏🌺🌺چله بارداری 🙏🙏🌺🌺

| مشاهده متن کامل بحث + 8713 بازدید | 1477 پست

به نیت سمیرا خانم خوندم ، انشاالله حاجت روا بشن ، انشاالله همگی حاجت روا بشن و دامن همگی سبز بشه ، برای منم دعا کنید تست بتا دادم عددش پایینه باید تکرار کنم ، دعا کنید مادر بشم و بارداری سالمی باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نیت سمیرا خانم خوندم ، انشاالله حاجت روا بشن ، انشاالله همگی حاجت روا بشن و دامن همگی سبز بشه ، ب ...

سلام عزیزم... ان شاءالله خوشحالمون میکنی... خداروشکر 

استرس نداشته باش. حتما به هواست خدا نتیجه قطعیه. 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
ببخشید مگه اسم من نفر ششم نیست  چی شده

ابجی ببخشید من این ماه تو اقدامم..چند ماهه نمیشه..یکم عحله داشتم خواستم این ماه بشه به نرگش خانوم گفتم واسه متو زودتر بخونن بچه ها..نفهمیدم واسه شماست حلال کن..ان شا الله حاجت روا بشی

ابجی دعام کن

چشم چشم چشم

ان شاءالله بارداری عزیز دلم... 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
هیچ امیدی ندارم..همش میگم این ماهم مثل ماه قبلیا

عزیزم به ذکر یا علی متوسل شو. 

اگه میتونی برو یه جای مقدس مسجد تکیه یا امام زاده... 12000 یاعلی بگو. بدون وقفه و حرف زدن. ان شاءالله امام علی جواب ازمایشتو مثبت میکنه