2777
2789
عنوان

🙏🙏🌺🌺چله بارداری 🙏🙏🌺🌺

| مشاهده متن کامل بحث + 8713 بازدید | 1477 پست
پریسا

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷روز سوم چله سوره مریم به نیت 👈🌺معجزم🌺خونده میشه 

التماس دعا براشون 🙏🙏🙏🙏

هرکس خوند میتونه اعلام کنه 🙏🙏🙏

ان شاا...با دعای شما عزیزان دامنشون سبز بشه 🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌷🌷🌷🌷🌷🌷 ...

خونده شد یادم رفت اعلام کنم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

معصومه

روز سومچله سوره مریم به نیت باردار شدن معجزه خونده شد..

ان شاءالله3/25خبر بارداریشو بده امین یارب العالمین... رب لاتزرنی فردا وانت خیرالوارثین

خدایا امیدم فقط تویی

سلام به تمام دوستان عزیز... 

به نیت بارداری کاربر عزیز معجزم سوره مریم رو خوندم. ان شاءالله به حق باب الحوائج حضرت علی اصغر علیه السلام خداوند بهشون بچه های سالم و صالح عطا کنه... با عمر طولانی...خوش روزی... زیبا... مدافع حریم اهل بیت... دوستدار امام حسین و یار و یاور صاحب الزمان... و با تمام ویژگی های خوبی که امام سجاد در صحیفه سجادیه شون برای فرزند از خدا طلب میکنند... 

دوستان دعای 25 صحیفه سجادیه رو سعی کنید هر چند وقت یکبار بخونید... 

التماس دعا... 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

سلام انشالله که دامنشون سبز بشه چشم حتما خوندم اعلام میکنم 

خیالتون  راحت و همچنین خسته نباشی که همه رو تگ میکنی

و یادآوری میکنی ثواب بیشترش به خودت میرسه گلم 

ممنون مهربون💚🧡💛💐😘

😍جگرگوشه ام👼 چشمانم خیره به راهت مانده 👀بیا بیا که یقین دارم با تو عاشق تر می شوم با عطر تنت مست تر می شوم اصلا با تو دوباره متولد می شوم من به واسطه وجود با برکتت مادر می شوم🤰🤱،منم بالاخره مادر شدم میشه برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی 💖😘 خدایا شکرت هزاران بار شکرت 

روز دوم به نیت خانم فاطمه

و روز سوم به نیت معجزم خونده شد

انشالله همگی حاجت روا 🙇🌹

👼 خدایا شکرت که بعد از 3 سال منم طعم مادر شدن رو حس کردم. و یک فندق کوچولو توی دلم گذاشتی ❤ 😍خدایا تو رو به بزرگیت قسم میدم هیچکسی حسرت بچه دار شدن به دلش نمونه.. 🙇 من با معجزه ی امام زمان (عج) این تو دلی رو دارم. خدایا نی نیمو به خودت میسپارم، خودت مراقبش باش ❤... بلاخره منم تونستم امضام رو عوض کنم: (عزیزانم لطفا برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین 🌹    از خدای بزرگ میخوام هرکسی که مثل من منتظره دلش شاد بشه... الهی آمین 😙❤) این قبلا امضام بود و الان هزاران بار خداروشکر میکنم که در تاریخ 10/ 01/ 1402 بی بی چکم مثبت شد. و در تاریخ 1402/01/22 صدای قشنگ قلبشو شنیدیم 😍👼 و در تاریخ 1402/02/25 گفتن که احتمالا یه گل پسری عشق مامان... 😇 اما در تاریخ ۱۴۰۲/۰۶/۱۹ اعلام کردن که گل دختر مامانی... 😍😍😍 من موندم و یک سیسمونی پسرونه 😄قدمت روی چشممون دختر زیبای من...♥️ خدایا این حال خوبو نصیب هرکی که منتظره بکن. اگر امضامو خوندین اینار لطفا واسه سلامتی تو دلیم، صلوات بفرستین مهربونا 🌷🌷 انشالله هرچی از خدا میخواین به بهترین شکل نصیبتون بشه 🙇 

عزیزم من نگفتم چله شرکت میکنم‌که فقط سوال پرسیدم

(((((📚🪞🤍روان شناس هستم🫂👩‍⚕️🦋))))) به دوستان نی نی سایت مشاوره داده میشود😉😍 بالاخره بعد از بیشتر از دو سال انتظار به ارزوم رسیدم خدایا صد هزار بار شکرت ۱۴ محرم . اول شهریور بی بی چک و ازمایشم مثبت شد خدایا به حق حسین نی نی ام سالم و سلامت بیاد بغلم و انشالله همه ی منتظرا صاحب اولاد شن دعا کنید لطفا سالم و سلامت دنیا اومدن نی نی ام 😍🥰 💚♡سخت معتقدم به جمله ی توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما♡💚زندگی باید کرد... و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد پس به تن لحظه ی خود جامه اندوه مپوشان هرگز 😢🚫همیشه با خدا معامله کن اینجوری هم قشنگ تره و هم ارامشت بیشتره هر کاری میکنی نیتت خدایی باشه نه به خاطر آدما💋❤خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره

من خوندم ..🌹

منتظران بدانند اگر با آمدن آفتاب از خواب بیدار شویم نمازمان قضاست !!!

سلام دوستان . انشالله بحق آبروی حضرت علی اصغرهمه حاجت روابشیم. استارترعزیز من هرروز سوره مریم ومیخونم گفتم ک اگرگاهی اعلام نکردم بدونیدآخه نت ندارم هرروقت داشتم اعلام میکنم .این ۳روزوهم خوندم انشالله حاجت روایی این عزیزان وهمه ما🤲🤲

به نیتشون خوندم ان شاالله حاجت روا بشن . الهی آمین

خدایا میشه بغلمو با دستات پر کنی آخه میگن دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شده س . مطمئنم منم مادر میشم. اللهم صل علی محمد و اله محمد و عجل فرجهم

چشم عزیزم میخونم انشاالله حاجت روا بشه❤

میشه برا مادر شدنم صلوات بفرستید❤