2777
2789
عنوان

🙏🙏🌺🌺چله بارداری 🙏🙏🌺🌺

| مشاهده متن کامل بحث + 8713 بازدید | 1477 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌷🌷🌷🌷🌷🌷 ...

من خوندم 

انشالله فاطمه جون بچشو صحیح وسالم بغل بگیره وباردهری خوبی رو بگذرونه 

التماس دعا

لطفابرای مادرشدنم دعاکنید🙏🏻🥹😘

خوندم، انشاالله فاطمه خانم و همه چشم انتظاران دامنشون سبز بشه و باردار بشن 

سلام به تمام دوستان عزیز... 

به نیت بارداری فاطمه خانوم سوره مریم رو خوندم. ان شاءالله به حق باب الحوائج حضرت علی اصغر علیه السلام خداوند بهشون بچه های سالم و صالح عطا کنه... با عمر طولانی...خوش روزی... زیبا... مدافع حریم اهل بیت... دوستدار امام حسین و یار و یاور صاحب الزمان... و با تمام ویژگی های خوبی که امام سجاد در صحیفه سجادیه شون برای فرزند از خدا طلب میکنند... 

دوستان دعای 25 صحیفه سجادیه رو سعی کنید هر چند وقت یکبار بخونید... 

التماس دعا... 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

سلام من میتونم از چهله انصراف بدم ؟ عمل چشم دارم فردا نمیتونم بخونم نتونستم ی نایب پیدا کنم برای خودم اگر امکان داشته باشه که انصراف بدم 

خدایا  بابت تموم اون چیزایی که دادی و ندادیو میخوای بعدا بدی ندادیو نمیخوای بدی دادیو قدر ندونستم گرفتی شکرت...     خدایا باتو هر چیز غیر ممکنی ممکن میشه بارالله شکرت ...خدایا بخاطر اینکه ابرومو نبردی و دیدیو دم نزدی و با لطفت غمو از دلم بردی شکرت ... 
سلام من میتونم از چهله انصراف بدم ؟ عمل چشم دارم فردا نمیتونم بخونم نتونستم ی نایب پیدا کنم برای خود ...

تونستی بخون 🙏🙏🙏

سجدس مستحب هست تو پریودی ایراد نداره خوندنش🌺

دوستان به نیتت میخونن انصراف هم بدی 🙏🙏🙏

قبول حق