2777
2789
عنوان

🙏🙏🌺🌺چله بارداری 🙏🙏🌺🌺

| مشاهده متن کامل بحث + 8713 بازدید | 1477 پست
مامان فندق ۹۹

سلام.سوره مریم ازاونجایی که سجده داره درایام پریودی خوندنش حرامه توایام پریودی ازبین این ۴۰ عزیز نائب انتخاب کنید دونفر دونفر درایام پریودی هم دیگه جای هم بخونید دعا برای هم فراموش نشه 🙏🙏🙏🙏

شخصی میتونید انتخاب کنید تو خصوصی نائب هم دیگرو 🌺🌺🌺🌺🌺🌺

پریسا

سلام.سوره مریم ازاونجایی که سجده داره درایام پریودی خوندنش حرامه توایام پریودی ازبین این ۴۰ عزیز نائب انتخاب کنید دونفر دونفر درایام پریودی هم دیگه جای هم بخونید دعا برای هم فراموش نشه 🙏🙏🙏🙏

شخصی میتونید انتخاب کنید تو خصوصی نائب هم دیگرو 🌺🌺🌺🌺🌺🌺

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

وای من خوندم😔سوره مریم سجدش واجب نیست

چلش خیلی گرفته شده برای بارداری خوبه 🌺🌺🌺

خودتون شخصی میتونید نائب ازبین این ۴۰ نفر انتخاب کنید اگر خواستید 🙏🙏🙏🙏

چلش خیلی گرفته شده برای بارداری خوبه 🌺🌺🌺 خودتون شخصی میتونید نائب ازبین این ۴۰ نفر انتخاب کنید ا ...

کاش شماهم کمکم کنیدبرای نائب گرفتن🙏🙏😔

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
کاش شماهم کمکم کنیدبرای نائب گرفتن🙏🙏😔

اسمهای عزیزان پیامو همه بخونن 

شما میتونی تو خصوصیشون برین و بگید نائب همدیگه شید 

ان شاا... که قبول باشه چلرو پیش ببرید 🙏🙏🙏

سلام.سوره مریم ازاونجایی که سجده داره درایام پریودی خوندنش حرامه توایام پریودی ازبین این ۴۰ عزیز نائ ...

سلام. سجده سوره مریم واحب نیست عزیزم. اشکالی نداره در ایام پریود خونده بشه. در ایام پریود فقط کراهت داره که بیشتر از هفت ایه خونده بشه. و من از مراجع سوال کردم... کراهت در این موود یعنی فقط ثواب کمتر و گناه نیست. 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
وای من خوندم😔سوره مریم سجدش واجب نیست

بله. سجده اش واجب نیست. اشکالی نداره

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم.