2777
2789
عنوان

🙏🙏🌺🌺چله بارداری 🙏🙏🌺🌺

| مشاهده متن کامل بحث + 8713 بازدید | 1477 پست
ان شاا...دامن همه منتظرا سبز بشه🙏🙏🙏🌷🌷🌷 همه ی اونایی که منتظرن مادربشن 🙏🙏🙏

استارتر عزیز شما خودتم منتظری؟ من از انتظار در اومده بودم... منتظر بغل کردن بچم شدم...تولد امام علی دنیا اومد اما سه روز بیشتر نموند... دلم داره تیکه تیکه میشه 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
استارتر عزیز شما خودتم منتظری؟ من از انتظار در اومده بودم... منتظر بغل کردن بچم شدم...تولد امام علی ...

نه عزیز 🙏🙏🙏

دعاگوتون هستم ان شاا...بحق حضرت علی اصغر باب الحوائج مادر بشی صحیح و سالم بغل کنی 🙏🙏🙏🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه عزیز 🙏🙏🙏 دعاگوتون هستم ان شاا...بحق حضرت علی اصغر باب الحوائج مادر بشی صحیح و سالم بغل کنی 🙏 ...

ممنونم... خیلی دعام کن... دلم اروم نمیشه... 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌷🌷🌷🌷🌷🌷 ...

من خوندم عزیزم ، انشاالله هلیا خانم به حق همین روز عزیز زود باردار بشن و خدا دامن همه ی منتظرارو سبز کنه انشاالله 

من خوندم عزیزم ، انشاالله هلیا خانم به حق همین روز عزیز زود باردار بشن و خدا دامن همه ی منتظرارو سبز ...

ان شاا...هرکس انتظار بچه میکشه به یاری خدا بارداربشه 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

ان شاا...هرکس انتظار بچه میکشه به یاری خدا بارداربشه 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

انشالله ، منم در حال اقدامم ،چهار ماه پیش سقط داشتم ، چشم انتظار این ماه هستم بیینم خدا چی واسم رقم میزنه 

انشالله ، منم در حال اقدامم ،چهار ماه پیش سقط داشتم ، چشم انتظار این ماه هستم بیینم خدا چی واسم ...

بحق خانم حضرت فاطمه زهرا صحیح و سالم به دنیا بیاری بغلش کنی به زودی مادر بشی یازهرا 🙏🙏🙏یاباب الحوائج حضرت علی اصغر

بحق خانم حضرت فاطمه زهرا صحیح و سالم به دنیا بیاری بغلش کنی به زودی مادر بشی یازهرا 🙏🙏🙏یاباب الحو ...

انشاالله، انشاالله شما هم که این تاپیک پر خیر و برکت رو استارت زدین و اینقدر دلی دارین واسمون دعا میکنین هر چی از خدا میخواین نصیبتون بشه و زندگیتون پر از سلامتی و شادی و برکت باشه، چقدر دعاتون بدلم نشست ❤️

واقعا ازت ممنونم چه آرامشی گرفتم الان خدا خیرت بده عزیزم 

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران

خوندم . الهی به حق پنج تن هلیا خانم حاجتشون برآورده بخیر بشه الهی آمین

خدایا میشه بغلمو با دستات پر کنی آخه میگن دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شده س . مطمئنم منم مادر میشم. اللهم صل علی محمد و اله محمد و عجل فرجهم

من خوندم، ان شالله حس مادریو بچشه

نینی سایت به گردنم حق مادر پدری داره✌ دوسش میدارم😍