2821
2789
عنوان

پزشک خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 26 پست
لیزر ک نکرد درسته؟؟؟منظورم اینه با کرم و این چیزا رفع شد؟بعد از اتمام داروها بازگشت نداشتین؟؟؟ببخشید ...

نه ، ليزر كه ديگه ميشه مثلا جاي جوشي كه واقعا عميقه و ديگه كلا با هيچ دارويي خوب نميشه،ولي خب پوست با پوست فرق داره،من پوستم متاسفانه عادت كرده به شست شو هر شب بايد بشورمش و كرم بزنم ، اگه مثلا كرم اينا رو مصرف نكنم باز جوش ميزنم ، ولي الان حدود ٢ ساله كه خير برنگشته ، نه عزيزم خواهش ميكنم بازم سوالي هس بپرس

نه ، ليزر كه ديگه ميشه مثلا جاي جوشي كه واقعا عميقه و ديگه كلا با هيچ دارويي خوب نميشه،ولي خب پوست ب ...

نه گلم فکر نمیکنم جای جوش هام عمیق باشه بعد از لیزر هم وحشت دارم الان عکس می زارم ببین

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب اينكه خيلي سطحيه با توجه به پوستتون يه چن تا پمادي كه ميدونه به پوستتون ميسازه رو بهتون ميده ،خيا ...

خدا کنه مشکلم با این دکتر حل بشه بدم میاد مجبورم بخاطر اینا ارایش داشته باشم

من کل کمرم لک انداخته یعنی واسه منم خوبه

منم خودم رو بازوم جوش داشتم و حتي جاي جوش رو كمرم بود، صابون مخصوص با شامپو بدن مخصوص پوستمو بهم داد، ٢ ماه اينا بود كه جاشون رفتن

خداکنه من لک قهوه ای زده...یعنی صورتم صاف هر کی ندونه میگه خوشبحالش خبر ندارن زیر لباس چخبره

واي منم صورتم بهتر از كمرم هس ، اميدوارم نتيجه بگيرين پيشه اين دكتره 💕

واي منم صورتم بهتر از كمرم هس ، اميدوارم نتيجه بگيرين پيشه اين دكتره 💕

خداکنه ...اگه نتیجه گرفتم دعات میکنم نتیجه هم نگرفتم بازم دعات میکنم🤪

💖الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم💖
2825
2823
2791
2779
2792