2777
2789

گفت تو ک همکاری نمیکنی ن ننه بابات رو میاری 

ن قرص میخوری 

پرندوت بایگانی میکنم

گفتم خب ب درک بایگانی بکن ب جهنم ب درک😐😊 والا مثی خیلی زندگی رو دوس دارم بخوام بگم ن توروخدا نکن فلان و اینا 

مثی کشته مرده زندگیم

والا گیر دادی من مادرم رد بیارم خب دوست ندارم بیارم 

بزن بایگانی کن بره ولم کن ....

ولی منشی گفت زنک میزنم ب باباات ای خدا ولم کنین دیگ .

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه از اول با خانوادت رفته بودى؟ اگه تنها رفتى الان هم بايد به نظرت احترام بذارن پاى خانواده تو وسط نكشن شايد تو نخواى اونا چيزى بدونن

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 

ای زندگی و روزگار مارا جوانان می‌کند تف به این دنیا باما نامهربانی میکند

دوستانی که شوهرشان  دست بزن داره ،فحاشی و بددهنی می‌کنه         مردای که دارند ولی خسیسن و خرج نمیکنن       اونایی که رفیق بازن بیشتر وقتشان بیرون خونه هستند      و یا خانواده شوهر دخالت میکنند     کسانیکه همسایه براشون مزاحمت ایجاد می‌کنه       برای حل این دغدغه ها میتوانید                                          خواهر گلم برای مشاوره هیچ هزینه ای از شما دریافت نمیکنند           ........ فقط خانمهای متاهل که برای حل مشکلاتشان به هر جایی مراجعه کردن و همه راههای پیش رو و پیشنهادی امتحان کردکردن .ولی متاسفانه موفق نشدن  ...‌‌‌‌‌.....؟؟؟؟.                        پاسخگو هستیم ..‌.........
مشکلت چیه مگه عزیزم...خب رفتی روانپزشک باید درمان شی دیگ

میگ باید مادرت رو بیاری 

گفتم نمیارم 

داروها رو دیگ نخوردم

گفتم پرونده رو بایگانی کنین

ولی باز اذیتت میکنن

میگ باید مادرت رو بیاری  گفتم نمیارم  داروها رو دیگ نخوردم گفتم پرونده رو بایگانی کنین ...

خب میگم چ مشکلی داشتی ک رفتی پیش روانپزشک؟

امسال سال سرنوشت سازیه برام...حالا که داری میخونی...از ته دلت یه صلوات برا اجابت خواسته دلم بفرست...مرسی مهربونم...
مگه از اول با خانوادت رفته بودى؟ اگه تنها رفتى الان هم بايد به نظرت احترام بذارن پاى خانواده تو وسط ...

از طرف بیمارستان اسمم رو دادن ب مرکز بهداشت

زنگ زدن گفتن بیا 

تنها رفتم