2777
2789
عنوان

مرگ 50دختر افعانی...چرا هیچکی تایپیک نمیزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2446 بازدید | 173 پست
دور از جون عزیز من .ولی همین یک دلسوزی ساده نیازه .نیاز به جبهه گرفتن و مقابله به مثل نیست مثل بقیه ...

❤❤❤

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا به خونواده هاشون صبر بده دختری که اینهمه نازشو میکشی و از جونت براش مایه میذاری میفرستیش مدرسه تا برای خودش کسی بشه موقع برگشت 1000 تیکه بشه و کیفو کتاب خونی بمونه ازش فقط خدا سر کسی نیاره

جوانه میزنم به روی زخم برتنم/فقط به حکم بودنم که من زنم،زنم،زنم🍃🍃🍃
ولی استارتر خیلی ظلم نیست خودمون با مرغ ۳۰تومنی و گوشت ۱۵۰تومنی و تصادف و پراید و هوای خوزستان و دود ...

ایران#  _غرق_در_بدبختی

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!
این تقصیر بعضایست  ک نمیاد درستش کنه جاده رو ولی اخه اونجا چجوری جلو بمب گذاریو بگیرن

بلاخره اون تقصیر بعضیا داره جون مردمو‌میگیره مردمم کاری نمیتونن بکنن مثلا من برم جاده رو درست کنم میشه؟؟ خب بمب گذاری هم تقصیر یه عده ست فرقی نداره

منتظر اتفاقات خوبم 
ینی این خبر از خبر مادر شوهر و خواهر شوهر مهم تره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فک نکنم😏

واقعیتش اره 

یکی مثل من باید این خبرا رو بفهمه ک همش درگیر حرف جاری و اینکه بهم گفت بالای چشمم ابروهه و یک ماهه زندگیم بابت حرفش تلخ کردم هست .اینکه بفهمم جای دیگه مردم چی میکشن ک درگیر حرفای خالزنکی زندگیم نشم

مردم متحد باشن میبینن اینا جمع شدن گزارش بدن همه مسلح بشه برعلیه اینا  هزاران راه هست عزیزم ول ...

عزیزم شرایط افغلنستان بسیار پیچیدهدتر ازین حرفاس کشورایی که هی سلاح میدن به این گروهکا و مردم و دولتی که بودجه ای ندارن و کاری ازشون برنمیاد و گرنه یادمه یه جایی خوندم بزرگترین ارتش رو تو کشورای منطقه افغانستان داره و حتی نیروی رزمنده خانم

جوانه میزنم به روی زخم برتنم/فقط به حکم بودنم که من زنم،زنم،زنم🍃🍃🍃
واقعیتش اره  یکی مثل من باید این خبرا رو بفهمه ک همش درگیر حرف جاری و اینکه بهم گفت بالا ...

خوب اره منظور حرف منم همین بود

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!

‏کسی که عرضه انتقام گرفتن از تیپ فاطمیون  تو میدون رو نداره، با بمب گذاری از دخترانشون انتقام گرفت!

رسم دشمن شیعه اینه که انتقام پدر رو از دختر میگیره.

زیادم هستن تو تاریخ رقیه (س) تا امروز دختران کابلی...

عزیزم منم از شرایط راضی نیستم ولی اگه این دخترای مظلوم تو اروپا هم کشته میشدن این همه سکوت بود> ...

خدا برای همه خداست...

انسانم_آرزوست:#  

تسلیت#  

این تقصیر بعضایست  ک نمیاد درستش کنه جاده رو ولی اخه اونجا چجوری جلو بمب گذاریو بگیرن

شنیدم به عمد درست نمیکنن تازه حالا نمیدونم همین جاده یا جاده ی دیگه رو اسفالت گازوییل میریزن که ماشین سر پیچ سر بخوره

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

تو خود افغانستانی ها بعضیا میگن قومیت هزاره دشمنه، غاصبه، نمیدونم اصلا افغان نیستن! مثلا فکر کن بعضیا ترکمن ها یا چه میدونم ترک ها رو اصلا ایرانی ندونن😐 چقدر سخیفه این تفکر. 

کیا با وجود همه سختی هاش دوست دارن چهارتا بچه داشته باشن؟😄 ریپلای کنین همدیگه رو پیدا کنیم😃
شنیدم به عمد درست نمیکنن تازه حالا نمیدونم همین جاده یا جاده ی دیگه رو اسفالت گازوییل میریزن که ماشی ...

بله عزیزم باور کن من همیشه میرم خانوادم رو ببینم میگم یعنی سالم میرسم؟

منتظر اتفاقات خوبم