2777
2789
عنوان

کد بانوهای وارد ب ته چین میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 23 پست

تو تاپیکام آموزش گذاشتم 

ماست اگر داری ماست بریز 

اگر خیلی ابکیه بریز تو پارچه آبش کشیده میشه ده دقیقه بسه

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برنج رو یکم دون بردار و ابکش کن و یکم اب سرد بگیر روش 

تخم مرغ ماست و زعفران غللیییظ روغن مایع رو باهم خوووووب مخلوط کن و برنج رو بزار توش و هم بزن 

مرغ رو ریش ریش بزرگ کن 

پیاز خلالی کن و سرخ کن وقتی طلایی شد مرغ رو هم اظافه کن و یکم فلفل دلمه ریز شده و سرخ کن یکم زعفران بزن اخر سر هم که گازو خاموش کردی زرشک اضافه کن 

یکم روغن ته قابلمه بزار و نصف برنجتو بزار تو قابلمه و خوب فشارش بده مرغ رو بزار رو برنج البته یکسانت از لبه قابلمه فاصله بده که بعدا مرتب دیده بشه ته چینت بقیه برنج رو هم بزار و بزار رو گاز دم بکشه 

اخر سر هم زرشک و خلال  بادم یا پسته اماده کن و روش بریز 

تو پختن مرغت زیاد ادویه استفاده نکن در حد نمک و فلفل و کمییی زردچوبه کافیه چون عطر و طعم زعفران رو میگیره ادویه 

من اینطوری درست میکنم

دو تا تخم مرغ

نصف لیوان ماست (ماستمو ریختم تو یه کیسه یکم آبش رفت شد چکیده)

زعفران دم کرده

دو قاشق غذاخوری گلاب

نوک ق چ دارچین

ماست و تخم مرغ و گلاب و دارچین  رو با هم مخلوط میکنم

مرغم رو هم میزارم بپزه ریش ریش میکنم و یکم تفت میدم و توش زرشک هم تفت میدم

بعد برنج هم 3 پیمونه میزارم بپزه در حدی که یه برنج رو از وسط نصف میکنی وسطش یه نقطه سفید شده باشه 

بعد برنج رو ابکش میکنم و به مخلوط ماست و زعفرون و تخم و مرغ و گلاب اضافه میکنم 

کره داخلش میندازم و یه لایه برنج میریزم کف قابلمه نچسبی که چربش کردم و بینش مرغ ها رو میریزم و روش دوباره برنج و روی برنج رو یه عالمه روغن یا کره میریزم که روشو بگیره میزارم 1 ساعت و خورده ای دم بکشه و بعدشم که حاضره

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت
برنج رو یکم دون بردار و ابکش کن و یکم اب سرد بگیر روش  تخم مرغ ماست و زعفران غللیییظ روغن مایع ...

عزیزم برنج رو از لبه فاصله بدم با مرغ رو؟ 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد