2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ولی ب نظرم ادم تو دلش میمونه درسته بعضیا میگن مراسن برتم اونقدراام مهم نیس ولی بازم ممکنه ادم تو دلش ...

من خیلی تو دلم میمونه واقعا .. 

☆ ⃟۞𝑇𝒉𝑒 𝑜𝑛𝑙𝑦 𝑤𝑎𝑦 𝑡𝑜 𝑑𝑒𝑓𝑒𝑎𝑡 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑒𝑛𝑒𝑚𝑖𝑒𝑠, 𝑖𝑠 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑠𝑢𝑐𝑐𝑒𝑠𝑠.✰

آره این روزا زیاد میبینم

یکی از نزدیک ترین دوستام به تازگی ازدواج کرد

کارت چاپ کردن و خبر ازدواجش رو به همه فامیل و آشنا داد توی کارتش نوشته بود بخاطر شرایط کرونایی هیچ مراسمی نمیگیرن و فقط از همه خواسته بودن براشون آرزوی خوشبختی کنن

با خانواده خودش و همسرش جهازش رو چیدن بعدش خودش آرایش کرد و لباس پوشید و رفتن آتلیه یکی از دوستانمون چند تا عکس گرفتن تمام و الانم حدود یک ماهه توی خونه خودش خوش و خرم دارن زندگی میکنن😊

چرا فکرمیکنید توی این شرایط فوق بحرانی مجبورید جشن بگیرید؟

اتفاقا این روزا هر کس دادار دودور راه نندازه و ساکت و بی سر و صدا بره سر زندگیش شعور و شخصیت خودش رو نشون میده

بستگی داره بخواید زندگی کنید یا بخواید سر چشم و هم چشمی شام بدید یه عده بخورن بعدش برن پشت سرتون حرف بزنن😁

.Pain🔥you made me a believer

20 نفر کیابودن؟

من و همسرم

پدرم ومادرم و دو تا خواهرم

خاله ام هام و همسرشون

مادرهمسرم

دو تا خواهرهمسرم

شوهرخواهر همسرم

عمه همسرم

برادر همسرم

پسرعمه همسرم

رستوران رو برای 20 نفر گرفتیم و فکر کنم سه یا چهار پرس هم بسته بندی بهمون دادن

.

من مراسم اصلا برام مهم نیست . فقط نمیدونم باید چی کار کرد. مثلا یه روز صبح بلند شیم بریم خونمون؟ چون ...

یه روز بیدار بشید به مامان و بابات بگو دعای خیر کنن. یه بره قربونی کنید و برید سر خونه زندگی 

الهی خوشبخت باشی

.

من همسرم خاله ام هام و همسرشون دو تا خواهرهمسرم شوهرخواهر همسرم پدرم مادرم دو تا خواهرم عمه ...

منم پارسال مر اد عقد کردم و مراسمی هم نگرفتیم الان نمیدونم یه سال دیگه صب کنیم واکسیناسیون انجام بشه میشه چیزی گرفت یا نه

منم پارسال مر اد عقد کردم و مراسمی هم نگرفتیم الان نمیدونم یه سال دیگه صب کنیم واکسیناسیون انجام بشه ...

چرا نشه

همیشه میشه مهمونی گرفت

مردم هم میگن افرین چقدر شاد و خوبه

مراسم من توی کرونا نبود و این تصمیم خودمون بود

.