2777
2789
عنوان

طلاق طلاق طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 2653 بازدید | 92 پست
من یه بسته اموزشی تهیه کردم به عنوان سواد رابطه عاطفی 2 که خیلی به ترمیم رابطه کمک میکنه  توی ...

ممنون از شما گلم چشم حتما

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃

به نظرم شما خیلی افراطی برخورد می کنی تو بیو زدی که تبادل نظر بشه اما به شدت رو نظرت پافشاری داری برام جالبه شما که فکر می کنی زن بالغی هستی نمی تونی به نظر دیگران احترام بزاری تبادل نظر به این معناست ک یکی مثل شما خیلی افراطیه یکی خیلی بی بندوباره یکی بین این دوتاست اما شما باید به همش احترام بزاری تو این ۴صفحه من بالا۶۰بار کلمه حق الناس دیدم شما تازه این کلمه رو یادگرفتی حق الناس؟!

کسی تن فروشی می کنه معلومه که حق الناس نیست دوست داره می کنه بدن خودشه دوس داره بدنشو به ۱۰۰۰۰ت چول بفروشه به ماچه؟مگه شما فروخته ک جز می زنی؟!

آدمی که سالمه درهرشرایطی سالمه حتی اگر شرایط فراهم باشه آدمیم که دنبال داستانه همون بهتره بره بفروشه چه زن چه مرد

مشکل جامعه این ها نیست چون قبل هم بوده منتها انقد علنی نبوده مشکل طرز فکر های افراطی وزنگ زدس بهتره هرکسی سرش تو کار خودش باشه!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انجام تمام امور مربوط به پرونده های خانواده از جمله :

ـ طلاق از طرف مرد

ـ طلاق از طرف زن

ـ طلاق توافقی

ـ فسخ نکاح

ـ ملاقات فرزند

ـ فرزند خواندگی

ـ استرداد جهیزیه

ـ الزام به تمکین

ـ شروط ضمن عقد

ـ حضانت فرزند

ـ نفقه

ـ مهریه

ـ اجرت المثل ودیگر امور خانواده . . .

با همکاری تیمی مجرب از وکلای متخصص ومتعهد پایه یک دادگستری وبهره مندی از قضات بازنشسته ، اساتید برتر دانشگاه وحضور تمام وقت کارشناسان وکارشناسان ارشد حقوق قضایی همراه شما در تمام زمینه ها میباشیم

دریافت حق الوکاله بصورت اقساطی

مشاوره تلفنی رایگان

شماره های تماس :

02126303138

09190089317

مشاوره رایگان و فوری در هر ساعت از شبانه روز توسط وکلا و کارشناسان
به نظرم شما خیلی افراطی برخورد می کنی تو بیو زدی که تبادل نظر بشه اما به شدت رو نظرت پافشاری داری بر ...

بی بندوباری و هرزگی اثراتش به جامعه برمیگرده پس به همه مربوطه اصلا هم ربطی به اعتقاد و مذهب نداره لطفا ادای ادامای روشنفکرو درنیارید

‏فرمولی مهم درزندگی از کلام استاد شجاعی: به همه چیز نگاه امانتی داشته باشید...فرزندم امانته...خونم امانته... همسرم امانته......و.......                                      امام صادق(ع): شخص امین آن کسی است که از خدا می‌ترسد. (بحار،‌ ج ٧٥، ص ٩٩)...                             در امانت ها خیانت نکنیم ...‎#خودسازی

خیلی ها جز شما تاپیک این طوری می زنند و می گن چرا تا اتفاقی میفته حرف طلاق می زنید ولی من همچین موردی ندیدم که به کسی برای مسایل پیش پا افتاده بگن برو طلاق بگیر 

مواردی که توصیه طلاق دیدم وقتی بوده که اقا دست بزن داشته یا خیانت کرده میشه یه مورد از این دست تو دماغی ها را مثال بزنید؟ 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

سلام دوستای عزیز
این مطلب یه مقاله کامل در مورد سخت ترین نوع طلاق : https://vakilmikham.com/article/divorce-in-Iran تو ایرانه. به نظرم حتما بخونید کمکتون میکنه که راه اشتباه نرید

https://vakilmikham.com/article/divorce-in-Iran

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز