لطفا کامل بخونید
من یه دختر 16 ساله هستم که طبق قوانین سایت که گفته شده افراد +15 میتونن در سایت عضو باشن بدون سرپیچی از قوانین در اینجا عضو هستم و فعالیت دارم،،اما تو تاپیک هایی که به من ربطی نداره حتی اگر برم هم نظری نمیدم.
چند ساعت پیش تاپیک عکس گذاشتم و خیلی بهم توهین شد،،
خانم هایی که از لحاظ سنی جای خواهر و مادر من هستید،خواهش میکنم بیشتر مواظب حرفی که میزنید باشید و احساس طرف مقابلتون رو هم در نظر بگیرید.
خیلی خوشحالم که به نی نی سایت اومدم و در اینجا خواهم موند چونکه خیلی چیزا یاد گرفتم..
مثلا یاد گرفتم که باید به حقوق ادما احترام گذاشت، فهمیدم باید سعی کنم در اینده به جایی برسم که بتونم به خودم افتخار کنم، فهمیدم زمانی باید ازدواج کنم که به درک درستی از زندگی رسیده باشم و مهم تر از همه خودم رو شناخته باشم.،، فهمیدم روابط کوتاه مدت و ناپایدار با جنس مخالف نتیجه ای نداره و فقط باعثه اسیبه روحی خودم میشه و تا الان برخلاف هم کلاسیام دوس پسر نداشتم و نخواهم داشت.
فهمیدم که برای ازدواج فقط احساس مهم نیست بلکه شخصیت و خانواده شخص و جایگاه اجتماعیش هم مهمه...
اینجا و این روزا توی نی نی سایت زیاد از عدالت و برابری زن و مرد حرف زده میشه،، اما درباره حقوق نوجوانان و حتی کودکان حرفی زده نمیشه،، همه ی انسان ها حائز اهمیت هستن و به نوبه ی خودشون حق دارن و محترمن... اگه از کودکی و نواجوانی به ما بچه و نواجونا اهمیت بدید جامعه قشنگ تری خواهیم داشت...
سن ما طوریه که بهمون میگن حرف بزنید و سعی کنید خودتون رو بشناسید و همینطور علایقتون رو، اما به محضه احضار نظر میگن سااااکت.
علاوه بر اینا خیلی چیزای دیگه از نی نی سایت یاد گرفتم.
و مهم ترین چیزی که فهمیدم این بود که من یک انسانم، و چه شایسته است که در خور شان یه انسان برخورد کنم.
محترم# .باشیم.و محترم بدانیم