2777
2789
عنوان

+15.

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 53 پست

از اینکه فقط یه غلط املائی داشتی(اظهار نظر درسته) خوشم اومد عزیزم  چون اینجا ۲۰ ساله و ۳۰ ساله ها و بالاتر هم خیلی غلط های املایی قابل توجه دارن و این باعث تأسفه واقعا

💕از دیار خاطره انگیز دهه ی 60💞

درسته عزیزم ولی بعضی ازتاپیک های اینجا که صرفا توسط یه افراد چی بگم زده میشه مناسب سن شمانیست ازاونا دور باشید واینکه توهمه مسایل که میخونی سعی کن تجزیه تحلیل کنی پیش خودت

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

👌❤️

خیلی خوبی گفتی به حرفات نمیاد ۱۵سالت باشه....ولی قبول کن همه همسنهای شما ایقد درک و برداشت درست از اینجور جااا ندارن و شاید جنبه منفیشو برداشت کنن....و

ɪɴ ᴛʜᴇ ᴅᴀʀᴋɴᴇss ᴏғ ᴛʜᴇ ɴɪɢʜᴛ ᴏɴʟʏ ɢᴏᴅ ʜᴇᴀʀs ʏᴏᴜ..
از اینکه فقط یه غلط املائی داشتی(اظهار نظر درسته) خوشم اومد عزیزم  چون اینجا ۲۰ ساله و ۳۰ ساله ...

البته هکسره# رو هم یه کم رعایت نکردن. مثل کلمه آسیبه (آسیبِ)😊

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
گلم گفتی جامادرتیم،حالاجای مادرت یه چی میگمت ناراحت نشی،خورشیدطلوع کرد،مگه تودرس نداری،امتحان نداری، ...

حیف که این فضا ها وقتت رو پرکنن..خوب درس بخون تا موفق بشی 🌷❤هیچی بهتر از درس خوندن برای دختر یا پسرای همسن شما نیست ....

قانون گذاشتن ۱۵سال ولی به نظر من ۱۸سال باید باشه...خیلی از مطالب حدود ۷۰ ۸۰ درصد مناسب سنت نیست عزیز ...

من همه ی درسام رو خوندم بعد اینجام... 

همونطور که احتیاج به درس خوندن دارم، دلم میخواد در جامعه هم حضور داشته باشم،، جامعه ای موجود نیست ولی.. 

💕

در اووج عاقِـل بـودن دیوانِگیـ رخ میدهد ! (:/.              درخواست دوستی قبول نمیکنم❣️🦋
از اینکه فقط یه غلط املائی داشتی(اظهار نظر درسته) خوشم اومد عزیزم  چون اینجا ۲۰ ساله و ۳۰ ساله ...

ممنون... 

اظهار نظر*

❤️

در اووج عاقِـل بـودن دیوانِگیـ رخ میدهد ! (:/.              درخواست دوستی قبول نمیکنم❣️🦋