سوگولی70 مدیر عضویت: 1398/03/31 تعداد پست: 1434 عنوان خطای بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 28 پست سلام بچه ها برای رابطه اخر اسفندالان بی بی چک بزنمجوابش خطاش ممکنه چقدر باشه?چون اگه باردار باشم نزدیک دوماه شده و هورمون بارداری باید زیاد شده باشه درسته? یا اکه نباشم هم باید منفی باشه? و به منفی اش اطمینان کنم صد در صد? میشه به نیت ازدواج مجددم صلوات بفرستید و برای عاقبت بخیریم دعا کنید. 1400/02/20 | 05:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مینا765 عضویت: 1393/03/16 تعداد پست: 8401 پس اونایی ک میگن خطا داره بخاطر کم بودن هورمونه پس ربطی ب خود دستگاه نداره? اره و دلیل که زیاد داره ولی این طور هم نیس که بعد از دو ماه اشتباه کنه اما وقتی تست و به موقع بدی خیلی خطاش کم تر میشه خدایا شکرت
سوگولی70 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/31 تعداد پست: 1434 عزیزم این پریود شدن هنگام بارداری ارثیه ببین تو خانواده ات مثلا عمه و مادرت یا خاله هات اینجوری بودن ... 12 اردیبهشت زدم منفی بودباز هی استرس گرفتمگفتم مجدد بزنمو اینکه شکمم چاق شدهیعنی قبلا هم بودولی الان بخاطر ماه رمضون وزنم هیچ کم نشده استرس گرفتم شکممو دیدم میشه به نیت ازدواج مجددم صلوات بفرستید و برای عاقبت بخیریم دعا کنید.
مینا765 عضویت: 1393/03/16 تعداد پست: 8401 12 اردیبهشت زدم منفی بود باز هی استرس گرفتم گفتم مجدد بزنم و اینکه شکمم چاق شده یعنی قبلا هم بود ... اگر ۱۲ اردیبهشت منفی بوده الانم منفی هست چون آخر اسفند دوره ت بوده باید تا اول اردیبهشت حداکثر مثبت میشد ولی آزمایش بده حتما ممکنه به خاطر روزه دوره ت جابه جا بشه خدایا شکرت
selin20_05 عضویت: 1400/01/10 تعداد پست: 3327 ببخشید هفته چندم زدن? برا من دو ماه گذشته مادر من هفته سوم اما کلا میگن خطا زیاد دارهاگه میگیرین یه مارک خوب بگیرین و دوتاتا خیالتون راحت تر شه
noora_99 عضویت: 1398/12/02 تعداد پست: 1670 12 اردیبهشت زدم منفی بود باز هی استرس گرفتم گفتم مجدد بزنم و اینکه شکمم چاق شده یعنی قبلا هم بود ... الان اگر حتی باردار هم باشی جنین خیلی خیلی کوچیکه و تاثیری تو شکم داشتنت ندارهماه رمضون هم خیلیا چاق میشن شاید پرخوری میکنی یا شیرینیجات و چربی و برنج بیش از اندازه میخوری
سوگولی70 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/31 تعداد پست: 1434 اگر ۱۲ اردیبهشت منفی بوده الانم منفی هست چون آخر اسفند دوره ت بوده باید تا اول اردیبهشت حداکثر مثبت ... پریود شدم اول اردیبهشتمنتها خونریزیم کم بودالبته اورژانسی هم از ترس خورده بودم اسفندمنتها چون بعد قرص با پیشاب تماس داشتم استرس گرفتم باز میشه به نیت ازدواج مجددم صلوات بفرستید و برای عاقبت بخیریم دعا کنید.
مینا765 عضویت: 1393/03/16 تعداد پست: 8401 پریود شدم اول اردیبهشت منتها خونریزیم کم بود البته اورژانسی هم از ترس خورده بودم اسفند منتها چون ... پس آز بده چرا نمیدی بی بی رو دیگه ولش کن من آزاد دادم ۳۲ت خدایا شکرت
سوگولی70 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/31 تعداد پست: 1434 پس آز بده چرا نمیدی بی بی رو دیگه ولش کن من آزاد دادم ۳۲ت نسخه پزشک میخاد? میشه به نیت ازدواج مجددم صلوات بفرستید و برای عاقبت بخیریم دعا کنید.
سوگولی70 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/31 تعداد پست: 1434 پس آز بده چرا نمیدی بی بی رو دیگه ولش کن من آزاد دادم ۳۲ت یعنی ممکنه خطا کنه بی بی چک? میشه به نیت ازدواج مجددم صلوات بفرستید و برای عاقبت بخیریم دعا کنید.
مینا765 عضویت: 1393/03/16 تعداد پست: 8401 نسخه پزشک میخاد? نه نمیخواد من رفتم گفتم آزمایش بارداری میخوامولی قیمت تو شهرها باهم فرق داره خدایا شکرت
مینا765 عضویت: 1393/03/16 تعداد پست: 8401 یعنی ممکنه خطا کنه بی بی چک? خطا نداره ولی با توصیفات شما آزمایش بدی بهتره خدایا شکرت
سوگولی70 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/31 تعداد پست: 1434 خطا نداره ولی با توصیفات شما آزمایش بدی بهتره مرسی عزیزم دعا کن نباشمقبل عید بعد قرص اورزانسی قبل رابطه با پیشاب دادم منفی بودمنتها دادم دکتر نسخه نوشت میشه به نیت ازدواج مجددم صلوات بفرستید و برای عاقبت بخیریم دعا کنید.
مینا765 عضویت: 1393/03/16 تعداد پست: 8401 مرسی عزیزم دعا کن نباشم قبل عید بعد قرص اورزانسی قبل رابطه با پیشاب دادم منفی بود منتها دادم دکتر ... همین نگرانی و اضطراب باعث شده از نظم بی افتی اگر آزمایش بدی خیالت راحت میشه دوره ت هم شروع میشه من فکر نمیکنم باشی خدایا شکرت
سوگولی70 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/31 تعداد پست: 1434 همین نگرانی و اضطراب باعث شده از نظم بی افتی اگر آزمایش بدی خیالت راحت میشه دوره ت هم شروع می ... ن پریود بعدیم هنوز نوبتم نشدهاول خرداد یا اخر اردیبهشت باید بشمعقب ننداختمفقط اون ماه حجم خونریزیم کمتر بود میشه به نیت ازدواج مجددم صلوات بفرستید و برای عاقبت بخیریم دعا کنید.