2777
2789

بچه ها کاریوتایپم وارونگی کروموزوم 9 نشون داده

P12q13 

دو تا سقط داشتم 

میتونه علت سقط باشه؟ 

پسر قشنگم کی بشه برات برم خواستگاری؟ 😍❤️ای جاااانم فکر کن عروسیت 😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مجردم  ولی فک نکنم بی اثر باشه اختلال کروموزوم نهت سرچ بزن نت  

سرچ کردم یه عده میگن دلیل سقط نمیشه یه عده میگن میشه میخواستم ببینم کی مثل من بوده 

متاسفانه میتونه علت سقط باشه تو گوگل سرچ کنی برات میاره

بله عزیزم سرچ کردم 

میخوام ببینم کسی این مشکلو داشته و باردار شده؟ 

چطوری طبیعی یا... 

بله عزیزم سرچ کردم  میخوام ببینم کسی این مشکلو داشته و باردار شده؟  چطوری طبیعی یا...&nb ...

عزیزم منم وارونگی کروموزوم ۹ دارم دقیقا مثل برای شما یعنی p12_q13

من دو تا سقط زیر دو ماه داشتم اما دکترم گفت این وارونگی مهم نیست و منو حتی ارجاع نداد به دکتر ژنتیک 

و گفت باردار بشو چون ربطی به سقطات نداره 

خلاصه برای بار سوم باردار شدم و تا ۲۷ هفته رفتم اما متاسفانه برای جنین مشکل پیش اومد و از دست دادمش ، جنبن رو که دادیم آزمایش تو جوابش اومد که کاملا سالمه و کاریوتایپش هم نرمال بود

پیش سه تا دکتر ژنتیک رفتم که هر سه گفتن این وارونگی مشکل ساز نیست 

یکیشون گفت مثل این میمونه که تهران رو با ط دسته دار بنویسی ولی در اصل جفتشون یکی هستن و تفاوتی با هم ندارن 

یکیشون هم اینطور توضیح داد که کسانی که این وارونگی رو دارن حکم دست چپ های جامعه هستن ، همون طور که دست چپ ها هیچ تفاوتی با آدم های راست دست ندارن و تنها تفاوتشون دست چپ بودنشونه ، افرادی که این وارونگی رو دارن هم هیچ تفاوتی با افراد دیگه ندارن و به من گفت کاریوتایپ تو که دارای این وارونگیه با کاریوتایپ همسرت که سالمه برای ما هیچ تفاوتی نداره و جفتتون سالم هستید . گفت بعضی آزمایشگاه ها اصلا این وارونگی رو گزارش نمیکنن چون اهمیتی نداره

پس خیالت راحت باشه دوست عزیز 

بله عزیزم سرچ کردم  میخوام ببینم کسی این مشکلو داشته و باردار شده؟  چطوری طبیعی یا...&nb ...

ضمنا چون کاریوتایپ جنینم سالم بود همین تاییدی هست بر حرف دکترها 

دکتر ژنتیک گفت اگه موقع لقاح این بازوی کروموزوم که وارونگی داره به جنین منتقل بشه همون طور که خودت یه آدم سالم و نرمالی هستی بچت هم مثل خودت یک آدم سالم و نرمالی میشه و فقط این وارونگی رو از تو به ارث میبره و کاریوتایپش مثل تو میشه   

عزیزم منم وارونگی کروموزوم ۹ دارم دقیقا مثل برای شما یعنی p12_q13 من دو تا سقط زیر دو ماه داشتم اما ...

سلام عزیزم ممنون از پیام پر مهر و قشنگت

برات ناراحت شدم که جنین ت رو اونم تو 27 هفته از دست دادی 

خیلی سخته واقعا میدونم چه روزایی رو گذروندی 

اما برات دعا میکنم برای آرامش دلت و سلامتی ت 

الهی که به زودی بیای اینجا خبر بارداریتو بدی عزیزم 

منم شوهرم واریکوسل داشت الان سه ماهه که عمل کرده 

خودمم مشکل ایمنی دارم دکتر گفته باید تو بارداری سرم ivig بزنم 

توکل به خدا 

سلام عزیزم ممنون از پیام پر مهر و قشنگت برات ناراحت شدم که جنین ت رو اونم تو 27 هفته از دست دادی&nb ...

ممنونم عزیزم الهی آمین 

توکلت به خدا باشه خیلیا با همین سرم جواب گرفتن خداروشکر که مشکلت رو پیدا کرده دکترت

منم سرم میزدم ولی چون آی وی آی جی یکمی سخت پیدا میشه به خاطر کرونا واسه همون دکتر بهم یه سرم جایگزین داده بود که کار آی وی آی جی رو میکرد ولی احتمالا این سری برای محکم کاری بهم همون آی وی آی جی بده در حالی که من فاکتورهای ایمنیم مشکلی نداره 

انشاالله به زودی باردار بشید اما اینبار با یه پایان خوب و شیرین

ممنونم عزیزم الهی آمین  توکلت به خدا باشه خیلیا با همین سرم جواب گرفتن خداروشکر که مشکلت رو پی ...

خیلی ممنون عزیز دلم 

برات از خدا بهترین چیزی که حال دلت رو خوب کنه میخوام 🙏😍

ان شاء الله با یه دوقلوی شیرین و بانمک 

سالم و تندرست باشی زیر سایه ی حق ❤️

عزیزم منم وارونگی کروموزوم ۹ دارم دقیقا مثل برای شما یعنی p12_q13 من دو تا سقط زیر دو ماه داشتم اما ...

سلام دوست نادیده ام، در جواب پیام پر امید شما باید بگم منم هم یکی از عزیزترینهام وارونگی کروموزوم شماره 9 داره و به چند تا دکتر ژنتیک از جمله دکتر کریمی نژاد مراجعه کرده و گفتن که این هیچ مشکلی نیست و تنها تفاوت ژنتیکی هست که برای شما مثال دست چپ رو زدن برای من مثال چشم رنگی های جامعه که فقط با بقیه متفاوتن و یک تفاوت هست نه مشکل...

تنون سلامت و لحظه هاتون پر از امید و شادی...

خدایا نزار امیدم ناامید بشه، سپردمش به خودت...

گلم با وجود وارونگی کروموزوم ۹ و سقط،تونستیدبه صورت طبیعی باردار بشید؟اگر بله میشه راهنماییم کنین که چه داروهایی مصرف کردید؟