2777
2789

مثلا میخواین دلداری بدین به استارتر  میگین همه ی مردها اینطورن که گرسنگی و سختی زندگی بهشون بیشتر فشار میاره. و زن باید کوتاه بیاد که دعوا درست نشه 

مگر فقط مرد گشنه میشه مگر سختی های زندگی برای زن کمه. مگر فقط سرکار رفتن خسته میکنه آدمو 

بعد هم که الحمدالله اکثر خانمها شاغلم

لطفا بیخودی به مردهای از خودراضی و زورگو و قلدر و وحشی (هنوز بگم یا کافیه ؟  ) پروبال ندین 

مرد# پرست# نباشیم#  

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

من که کلا نصف شدم 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

اکثر خانم ها شاغلن  * اشتباه تایپ شد 

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو ي تاپيك بزن شوهرم پو ر ن ميبينه هيزه خيانتكاره

همه ميان مينويسن همهههه همينن 

همه ميبينن

همه عوضين

اصلا همه حيونن 😂

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

تو ي تاپيك بزن شوهرم پو ر ن ميبينه هيزه خيانتكاره همه ميان مينويسن همهههه همينن  همه ميبينن ...

وای انقدر بدم میادا

انگار با همه مردای دنیا چه رابطه نزدیکی دارن اینجوری میگن

دلم میخواد بهشون بگم تو از کجا میدونی همه مردا رابطه جنسی دارن؟ تو شلوارشونی؟ یا با همشون بودی؟

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

تو ي تاپيك بزن شوهرم پو ر ن ميبينه هيزه خيانتكاره همه ميان مينويسن همهههه همينن  همه ميبينن ...

یه بار یکی میگفت 

دروغ نگید همه ما از شوهرمون کتک خوردیم 

فکرش رو بکن !!!! 

یعنی واقعا فکر میکنه اگه یکی بگه نه داره دروغ میگه 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 

یا مثلا به طرف میگی چرا جدا ممیشی میگه بخاطر بچه ام ازم میگیرنش. میگم تو این مواقعا قانون با زنه بچه رو میدن بهش تا یه سنی باهاشه

میگه خوب ۷ سالکی میبرنش وقتی از اب و گل در اومده 😏😏سختیش برای من راحتیش واسه باباش؟ میگم ۷ سالگی سن راحتیه؟ تازه اوج مشکلات با بچه است .میگیم جدا شو میگی بچه ام رو میگیرن میگیم بچه رو میدن به تو. میگی  سختیش واسه من راحتیش واسه باباش. همه اش در حال نق زدن و غر زدن هستین اما هیچ کاری نمیکنید

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
وای انقدر بدم میادا انگار با همه مردای دنیا چه رابطه نزدیکی دارن اینجوری میگن دلم میخواد بهشون بگم ...

يكي ندونه فكر ميكنه خودشون نفر سوم خيانته همه مرداي دنيان😅🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

ولي در كل ادمي ك خودش خرده شيشه داره بقيه رو هم مثل خودش ميبينه هيز و عوضي و خيانتكار

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

واقعا هر دو جنس با هم برابرن، 

چه بسا زن به خاطر لطافتش فشار زندگی براش سخت تر باشه و زحمتاش برای زندگی از نگاه خدا ارزشمند تر هم باشن. 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

یا مثلا به طرف میگی چرا جدا ممیشی میگه بخاطر بچه ام ازم میگیرنش. میگم تو این مواقعا قانون با زنه بچه ...

اووون بهاانس الكيه دروغ ميگن مشكلشون اصلا بچه نيست خودشون ميترسن

هركي گفت بچه باور نكن

زني ك از خودش نتونه دفاع كنه حقشو بگيره حق بچشم نميتونه بگيره اينو خودشونم خووب ميدونن

اووون بهاانس الكيه دروغ ميگن مشكلشون اصلا بچه نيست خودشون ميترسن هركي گفت بچه باور نكن زني ك از خو ...

بدجور باهات‌ موافقم

یه بار یکی میگفت  دروغ نگید همه ما از شوهرمون کتک خوردیم  فکرش رو بکن !!!!  یعن ...

اره فك كنم همچين چيزي ديدم

ميگن دروغ ميگن همه كتك ميخورن

تازه يكيم ميگفت همه بهشون خيانت شده هنوز نفهميدن😅🤦🏼‍♀️

دلمم ميسوزه ميخوان خودشونو اروم كنن