2777
2789
عنوان

چندسالگی احساس کردین دیگه دختر نیستین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 36 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرم فک میکنه من خیلی متین و عاقلم،ولی خیلی بچه هستم،افکارم،رویاهام و...

با ۲۸ سال سن و دو بچه

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

کودک درونم همیشه با منه.یه وقتایی میدوئه ،بازی میکنه، شیطنت میکنه،کیف میکنه یه وقتایی هم نشسته یه گوشه کز کرده. بستگی داره حال و هوام چی باشه.

یه وقتایی خودت رو بغل کن، بگو "دمت گرم این راه سخت و طولانی رو اومدی..."
شوهرم فک میکنه من خیلی متین و عاقلم،ولی خیلی بچه هستم،افکارم،رویاهام و... با ۲۸ سال سن و دو بچه

عزیزم عاقل بودن تناقضی با فانتزی و رویا نداره،، باور کن اگر این رویاهای لطیف و شاید بچه گانه رو نداشتیم زیر بار فشار و استرس دوام نمیاوردیم، همینطوری بمون

زنان متولد دی را هراسی نیست از سرما💕بی عشقْ جهان یعنی،  یکْ چرخشِ بی معنی 💖لطفا هر جا تاپیک راجع به متافیزیک و ماورا دیدین منم تگ کنید  
من هنوزم میشینم برنامه کودک میبینم🤣🤣

دیروز نشستم کارتون سیمبا یا همون شیر شاه رو کامل نگاه کردم🥴

برا دخترمم میگفتم اخرش چی میشه.دخترم میگفتم خب چرا نگاه میکنی مامان،گفتم دوست دارم خب🤚🏻🤭

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

بگم یازودمن هنوزبادخترم باب اسفنجی میبینم چیپس وپفک میخوریم عاشق رنگ صورتیم بادادن یه هدیه کوچک ذوق میکنم میپرم بغل شوهرم وحتی بعضی وقتا بچگونه باهاش حرف میزنم😃😂😂😂

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍