2777
2789

مردم بیکارن بخداا بیکارنننننن😐

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط چشماش قشنگه 💔

#من_یک_حسود_پلاستیکیم🥴‍ ‍ 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

فقط چشماش قشنگه   💔 #من_یک_حسود_پلاستیکیم🥴 ‍ ‍

من_یک_حسود_پلاستیکیم😐#  

چرا ابی نمیشه😐😑

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

برای پیجی ک هزارتا فالوئر داره تو 1روز دوهزارتا بازدید بخوره زیاده

وقتی پرایویت نیست خیلی هم عجیب نیست

اگه برای مردم مهم بود هزار نفر دوم هم فالوش میکردن

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
من_یک_حسود_پلاستیکیم😐#   چرا ابی نمیشه😐😑

حسود.آجری#  

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿
حسود.آجری#  

حسود.المینیومی#  

خب ۱۰۰۰ تا فالوور داره مثلا من پیج دیدم ۵۰۰ تا فالوور داشت ولی یه پستش ۱۸ هزار ویو خورده بود. از اکسپلور میان میبینن ولی کلا توی اینستا هر چقدر زیبا تر باشی بیشتر معرفی و فالوور داری

و سرانجام در برابر همه چشم‌ها، دو چشم زنده را زنده به گور کردند. چشم‌هایی که دزدها را دیده بود.
والا من اصلا از این مدل قیافه ها خوشم نمیاد😐 چه بیکارن بعضیا میان این چرت و پرتا رو میبینن😐 خب ک ...

چانبک جدی گفتی اینو؟ واقعا گفتی یا حالت کنایه داره؟

ما عشقی رو قبول میکنیم که فکر میکنیم لیاقتشو داریم-the perks of being a wallflower
چانبک جدی گفتی اینو؟ واقعا گفتی یا حالت کنایه داره؟

جدی گفتم  

چیشده مگه

خیلی ازم بعید بود؟😬

جدی گفتم     چیشده مگه خیلی ازم بعید بود؟😬

واقعا ازت بعید بود! باورم نمیشه تو یه همچین چیزی نوشتی. فکر نمیکنم اصلا درست باشه وقتی از یه چیزی خوشت نمیاد بیای به طرفدارای اون چیز توهین کنی.مگه ما پدرمون در نمیاد سر همین مسئله با هیترای کیپاپ؟؟؟ مگه کلی تحقیر و توهین نمیشیم سر اینکه علایقمون با بقیه فرق داره؟ سر اینکه استاندارد هایی ک ما برای زیبایی میپسندیم با مال بقیه یکی نیست؟
کسی که تو این ویدئو دیدی،چندین بار تو ویدئو هاش مخالف جنسیت زدگی،خیانت و نژادپرستی بوده. همیشه با فن هاش با احترام برخورد میکنه و براش آرزوهای خوب میکنه.چالش های درست و بهتر زندگی کردن راه میندازه. واقعا به نظرت اینکه به فنهای یه نفر بر اساس یه ویدئو دابسمش که هیچ نکته ی منفی ای نداره توهین بکنی درسته؟
بنظر کسی که این ویدئو رو گذاشته اون فرد خوشگله.نظر خانم ایکس هم همینه،نظر آقای ایگرگ هم همینه و و و و و ......
تو با این حرفت به نظرت باعث نمیشی ناراحت شن؟
اینکه از قیافه ی یه نفر خوشت نمیاد تقصیر اون نیست.حتی تقصیر خودش هم نیست چون اونجوری بدنیا اومده یا اصلا عمل کرده که اون شکلی بشه ولی اینکه باعث بشیم به خاطر نظر نه چندان دارای پایه و اساسمون یه نفر حس بدی نسبت به خودش،یا سلیقه اش بگیره تقصیر ماست.الان بنظرت کسایی که از قیافه ی سوهو یا چانیول یا بکهیون خوششون نمیاد حق دارن تو فضای مجازی ابرازش کنن؟ یه دابسمش معمولی،چون بازدید زیادی داره و مطابق میل شما نیست باید هیت بگیره؟

ما عشقی رو قبول میکنیم که فکر میکنیم لیاقتشو داریم-the perks of being a wallflower
واقعا ازت بعید بود! باورم نمیشه تو یه همچین چیزی نوشتی. فکر نمیکنم اصلا درست باشه وقتی از یه چیزی خو ...

چی😐

مگه این همون پسره نیست که کلی به کره ایا هیت میداد و ذره ای ادب تو ذات این بشر نبود

کلا خودش هم مخالف همجنس گرایی بود که

نکنه با کسی اشتباه گرفتم😑

شبیه همونه ویدیو هاش رو دیدم عین این رفتار میکرد و چهرش اینجوری بود😕