2789
عنوان

معرفی شغل

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 19 پست
میشه یه راهنمایی بکنین در مورد رشته 

بینایی‌سنجی حدود رتبه اش توی منطقه دو زیر چهار هزاره. 

بینایی سنجه که عینک طبی تجویز میکنه پس به جز پول ویزیت که کاملآ مال خواهرمه ، عینک ساز هم به خواهرم پول میده. تازه خواهرم پیش یه نفر می‌ره روزای فرد اونم از ساعت چهار تا نه. وگرنه اگه بخواد دو جا کار کنه خیلی حقوقش بیشتر میشه. کلا رشته ی پولسازیه. 

متاسفانه شوهرم بدلیل بیماری و توصیه پزشک که زیاد سرپا نمون و رانندگی نکن و ... به خاطر بچه دار شدن عمرشو هدر داد نه کاری تونستیم جور کنیم که حداقل درامدش خوب باشه  نه به هدفمون رسیدیم که بچه دار بشیم ناشکری نمیکنم با درامد کم خودمون و قناعت و ... تونستیم خونه بگیریم و یه پراید خدارو شکر خودمم کار میکنم ولی حقوق دوتامون با حقوق یه کارمند حداقل برابری نمیکنه الان تصمیم گرفتیم حداقل بقیه عمرمون رو خوب کار کنیم خوبم زندگی کنیم دیگه دنبال دوا و دکتر و بچه هم نباشیم چون تا حالا نتونستیم موفق بشیم دیگه گذاشتیم کنار واسه همین میخواییم یه شغل خوب برا خودمون داشته باشیم ولی در مورد شغل های خوب اگاهی نداریم اینه که از شما دوستان کمک خواستم 

راستش دیگه اومدنت خیلی دیر شد حسرت داشتنت تو جونم جوونه زد و ریشه کردو روز بروز بزرگتر شد  حالا دیگه پاک ازت ناامید شدم راستشو بخوای دیگه منتظرت نیستم به نداشتنت عادت کردم چشممو بستم و دیگه ارزوت نمیکنم دیگه برات رویا نمیبافم برای اومدنت لحظه شماری نمیکنم هر روز یه نقشه نمیکشم که خبر اومدنتو چطوری به عشقم بدم حالا خونواده من دونفرست من و شوهرم چاره ای نداشتم جز فراموشیت تو نخواستی بچه من باشی منم دیگه نمیخوام مادر بودن برای تورو 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کسانی که جویای کار خوب و مطئن هستند (بانوان و اقایون محترم )  چه تهران چه عزیزان شهرستان یک پیشهاد کاری دارم براشون موسسه پرستاری کارشون استخدام پرستار سالمند،کودک،بیمار در منزل و بیمارستان هست عزیزانی که علاقمند به کار پرستاری هستند میتونند به موسسه مهرگان مراجعه کنند 09197297120_77687591_77687596 درآمد کار از 5 تا 10 میلیون هستد دوستان شهرستانی فقط کافیه تماس بگیرند تا در همان شهر خودشون کار معرفی بشه بهشون ممنونم.

با عرض سلام و ادب کسانیکه در جستجوی شغل دوم هستند و یا میخوان درآمد مضاعفی را به خانواده خود وارد کنند من نتورک و پیشنهاد میکنم من الان حدود یکسال هست مشاور شرکت نفیسم و نتورک کار میکنم و خیلی هم راضیم محاسن زیادی دارد نیازی به سرمایه ندارد اگر مایلید در این باره بیشتر بدونید به واتساپم پیام بدهید 09016906486